El Reus Ganxets, el complicadíssim debut de la UESC a la Superdivisió Femenina

Les vermell-i-negres buscaran evitar una de les 2 darreres posicions que condemnen al descens a la categoria de plata

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat de tennis taula ja coneix el calendari de competició en la seva primera participació en la Superdivisió Femenina, la màxima categoria estatal. Les vermell-i-negres, així, arrencaran la lliga visitant el Reus Ganxets, el divendres 23 de setembre, un dels rivals que aspira a tot.

Josep Antón, un dels entrenadors de l'equip, destaca la mala sort en el debut de les locals: "El Reus Ganxets és un dels clubs més forts de la competició i s'han reforçat molt bé, amb jugadores internacionals. Seria ideal començar la Superdivisió Femenina amb una victòria per engrescar-nos, però és quasi impossible".

El debut de les vermell-i-negres com a local serà en la 2a jornada, vers un dels altres equips candidats a endur-se la Superdivisió Femenina, Irun Leka Enea TM, el diumenge 16 d'octubre. A més, durant la primera volta, la UESC jugarà com a local vers el Girbau Vic TT, el Museo de la Almendra Francisco Morales, el CTM Vegas de Genil i el TT Tramuntana Figueres, mentre que s'haurà de desplaçar per competir contra el Son Cladera TTC, l'Alicante TM, el Jaén Paraiso Interior, l'UCAM Cartagena TM i el Tecnigen Linares.

Amb tot, Antón es mostra confiat a assolir la permanència en la seva primera participació en la Superdivisió Femenina, evitant així una de les 2 darreres places de la classificació: "Nosaltres sortirem tots els partits a guanyar, però som conscients que és molt difícil, així que hem d'intentar vèncer els nostres rivals directes".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem