Rítmica i estètica per a acomiadar l'any

El pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler va acollir el Festival de Nadal del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat en el qual van participar unes 600 gimnastes, des d'iniciació a federades

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat va acomiadar l'any amb el seu tradicional Festival de Nadal, el darrer diumenge 16 de desembre. En ell, fins a un total de 600 gimnastes van exhibir l'après durant aquest primer trimestre als més de 2.000 familiars i assistents que va acollir el pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler durant el dia.

D'aquest total de 600 gimnastes, d'entre 3 i 18 anys, al voltant d'una setantena provenien de la gimnàstica de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), unes 250 de les diferents escoles del municipi i unes 280 eren gimnastes del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica dSant Cugat.

Per a Àngels Piñero, presidenta del club santcugatenc: "Va haver molt ambient i molta participació i això és un bon indici de què les coses s'estan fent bé. D'altra banda, les entrenadores van estar molt implicades i això ens enorgulleix".

A més, per a tancar el Festival de Nadal, Natàlia García va fer una exhibició a tots els presents. Aquesta gimnasta va iniciar el seu recorregut esportiu al Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat. Enguany, es troba preparant-se amb la selecció espanyola per a participar en els Jocs Olímpics celebrats a Tòquio el 2020 amb els aparells de pilota, cinta, masses i cèrcol.

 
Comentaris

Destaquem