Robert Cosialls fitxa pel Bàsquet Girona de LEB Plata

L'aler-pivot, que mesura 2,03 m., de Sant Cugat, de 21 anys, ha defensat les últimes 10 temporades a la Unió Esportiva Sant Cugat on en les dues últimes campanyes a jugat al sènior, a Copa Catalunya

El jugador de bàsquet de Sant Cugat Robert Cosialls Borràs, de 21 anys, ha fitxat pel Bàsquet Girona, que aquesta temporada 2018-2019 estrenarà categoria a la LEB Plata, després d'assolir l'ascens de la Lliga EBA. El jugador, format a la Unió Esportiva Sant Cugat, ha assenyalat que aquesta "és una oportunitat per millorar i un bon repte. Vull saber fins a on puc arribar. Vull aprendre i millorar molt, i al Bàsquet Girona m'ajudarà a fer-ho".

Cosialls, que farà un salt de dues categories -de Copa Catalunya a LEB Plata-, viurà a Girona on seguirà estudiant Química. L'acord entre el jugador i el club és per a 1 temporada. El santcugatenc juga en la posició d'aler-pivot i mesura 2,03 m.

Un jugador de Sant Cugat format a la UESC

Robert Cosialls va començar a jugar a bàsquet a la seva escola, l'European International School of Barcelona de Sant Cugat, en categoria mini. Ja en categoria preinfantil va passar a jugar a la Unió Esportiva Sant Cugat on hi ha jugat 10 temporades fins a la categoria sènior, a Copa Catalunya, les dues últimes campanyes.

El Bàsquet Girona s'estrenarà a la categoria de bronze del bàsquet espanyol el 6 d'octubre (20 hores), a la pista de l'HLA Alacant. El conjunt gironí començarà la pretemporada el dilluns 3 de setembre.

 
Comentaris

Destaquem