Roc Gibert (UESC), plata en el Torneig Estatal de tennis taula

El jove palista santcugatenc va aconseguir una medalla, sent l'únic del club vermell-i-negre en pujar al podi

El palista de la Unió Esportiva Sant Cugat Roc Gibert va ser plata en el Torneig Estatal de tennis taula en la categoria infantil masculí, una competició que es va celebrar a Tarragona, entre el divendres 23 i el diumenge 25 de febrer. El santcugatenc va fer-se amb la 2a posició, després de perdre 1 a 3 contra Dario Salcedo en la final.

Gibert va arribar a la final en guanyar 3 a 0 a Álvaro Gimeno en les semifinals, 3 a 0 a David Duran en els quarts de final i 3 a 1 a Ariol Font en els vuitens de final. En la fase de grups, el palista va guanyar els seus 4 partits disputats i va classificar-se com a 1r de grup.