Roca i Almazan mantenen invicte al Sant Cugat FC en el retorn a 1a Catalana

Els santcugatencs s'han imposat davant el CF Sabadell Nord i sumen un nou triomf com a locals, després d'ascendir la darrera temporada a 1a Catalana

El Sant Cugat FC ha guanyat 2 a 0 davant el CF Sabadell Nord, en la represa de la 1a Catalana, gràcies a les dianes de Ferran Roca i Daniel Almazan en la 2a part, en un partit disputat el dissabte 6 de març i en el qual els santcugatencs han sabut aprofitar les ocasions que han tingut de cara el gol.

En una primera part amb molta igualtat, però amb poques ocasions decisives, el Sant Cugat FC ha buscat sorprendre la porteria rival amb jugades de triangulació i amb un Marc Rodríguez excels en l'extrem dret i pel qual han passat les jugades més clares del conjunt vermell-i-negre. No obstant això, els locals no han estat encertats de cara a porteria i han marxat al pas pels vestidors amb l'empat a 0.

En la represa, el conjunt sabadellenc ha sortit millor sobre el terreny de joc i ha estat contínuament pressionant la porteria defensada per Guillem Nadal sense èxit. Tanmateix, amb un golàs en una falta escurada de Ferran Roca i en una rematada de cap de Daniel Almazan, els vermell-i-negres han pogut posar el 2 a 0 en l'electrònic. Tot i això, els locals han hagut de patir, i és que Nadal ha aturat un penal als sabadellencs i l'àrbitre els hi ha anul·lat un gol per falta al porter santcugatenc.

Oriol Alcázar, tècnic del Sant Cugat FC, ha valorat el treball realitzat durant el partit: "Quan juguem aquí hem de marcar un ritme de joc molt alt i avui ho hem fet, sobretot en la primera part, on hem estat dominadors del joc i molt superiors i ens mereixíem l'avantatge en el marcador. En la 2a part, hem seguit insistint, sent protagonistes, tenint la pilota i generant perill i hem pogut sumar els 3 punts, així que molt contents amb la victòria".

Amb el triomf, els santcugatencs sumen un balanç de 2 victòries i 1 empat i se situen líders del grup 1B de 1a Catalana, empatats a punts amb l'Escola Esportiva Guineueta CF i l'Escola Futbol Mataró CE. En la pròxima jornada, l'equip rebrà a la UE Rubí, el dissabte 13 de març a les 18 hores. "El nostre objectiu és la permanència, venim de pujar de 2a Catalana i som un dels equips més joves, així que el nostre objectiu serà guanyar el màxim de partit que disputem" ha sentenciat Alcázar.

Primer parcial sense ocasions clares

En la primera part, ambdós conjunts han iniciat amb precaucions i mostrant-se molt de respecte i les primeres ocasions han arribat de xuts llunyans, sense cap mena de dificultat pels porters. Tanmateix, la primera clara del partit, l'ha disposat l'equip sabadellenc, a la sortida d'un córner, però que el migcampista visitant, des del punt de penal, ha rematat de cap desviat.

Quan el Sant Cugat FC encara estava assimilant l'ensurt, Arnau Benet ha sortit escopetejat per la seva banda esquerra i ha realitzat un centre quirúrgic al cor de l'àrea rival, però Jordi Ranera, amb un intent acrobàtic, no ha pogut colpejar correctament la pilota. Amb l'embranzida, els vermell-i-negres han disposat d'una nova gran oportunitat, després que Marc Rodríguez aconseguís guanyar l'esquena amb una passada a la defensa rival, tanmateix, Guillem Benet, molt escurat, ha enviat la pilota a l'exterior del pòster curt, en el minut 20.

Futbol masculi primera catalana grup 1B Sant Cugat FC CF Sabadell Nord Fotos Bernat Millet 9

En aquest tram del partit, els santcugatencs s'han trobat més còmodes sobre el terreny de joc i a punt ha estat Ferran Roca de sorprendre el porter sabadellenc, amb un xut potent a tres quarts de camp, però el seu intent ha marxat elevat. A més, els vermell-i-negres han disposat d'un clar contraatac, però Rodríguez s'ha adormit amb la pilota en el peu.

Finalment, el partit s'ha tornat a calmar i en els darrers minuts, ambdós conjunts han estat més presents en el mig del camp que en l'àrea rival, tot i que Marc Arnau a punt ha estat d'obrir l'electrònic, després de rematar una falta lateral en la darrera jugada de la 1a part, però la pilota ha passat per davant de la porteria rival sense que cap jugador local pogués empènyer l'esfèric dins de la xarxa.

El Sant Cugat FC pateix en els minuts finals

En la represa, el conjunt sabadellenc ha sortit amb una intensitat superior sobre el terreny de joc i fruit d'això, han tingut major presència en el camp santcugatenc, amb jugades llargues buscant la porteria defensada per Guillem Nadal, sense arribar a posar en majors problemes al porter local. Tanmateix, quan pitjor ho estava passant el Sant Cugat FC, un centre xut, a la sortida d'una falta lateral, ha suposat l'1 a 0 de Ferran Roca, després que ningú fos capaç de colpejar el xut de Roca.

Amb el gol, els santcugatencs s'han vingut amunt i, primer Roca, després de finalitzar una gran triangulació dels locals, i posteriorment Guillem Benet, rematant de primera el refús d'un córner, han estat a punt d'ampliar l'avantatge local. No obstant això, el porter rival s'ha mostrat molt sòlid en ambdues jugades.

Tots dos equips han continuat buscant la porteria rival i, mentre que el CF Sabadell Nord ha creuat un xut que una mica més i sorprèn Nadal, Guillem Benet ha volgut enganyar a l'arquer visitant amb una vaselina, però el porter sabadellenc no ha caigut en la trampa. A més, Benet ha buscat amb potència penetrar la porteria rival, però de nou, el porter rival ha estat molt precís en la seva estirada.

El CF Sabadell Nord ha acariciat l'empat, després que el seu extrem dret busqués rematar una 2a jugada a la sortida d'un córner. A més, en un nou córner, a punt han estat d'igualar l'electrònic, amb un xut directe, però Nadal ha refusat molt bé en la línia de gol. Per la seva banda, qui si ha estat capaç de colpejar ha estat el Sant Cugat FC, amb un cop de cap de Daniel Almazan a la sortida d'un córner, per anotar el 2 a 0.

Finalment, els santcugatencs han mantingut l'avantatge en els darrers minuts, per assolir el triomf 2 a 0 i mantenir-se invicte com a local. Tot i això, el Sant Cugat FC ha patit, i és que Nadal ha aturat un penal quan restaven 5 minuts, amb una gran estirada a la seva esquerra, i l'àrbitre ha anul·lat un gol rival, en considerar que hi havia falta al porter santcugatenc.