Roger Adrià guanya la tercera prova de la Copa Catalana de ciclisme

El de les Planes s'ha imposat entre 56 ciclistes, en un circuit de 60 quilòmetres

El ciclista santcugatenc Roger Adrià s'ha adjudicat la tercera prova de la Copa Catalana Júnior, en un circuit de 60 quilòmetres, que s'ha fet a El Prat de Llobregat aquest diumenge, 24 d'abril. Ha estat el millor dels 56 ciclistes participants, amb un temps d'1 hora, 32 minuts i 19 segons, amb 26 segons de diferència respecte al segon classificat i 1 minut i 13 segons respecte al pilot.

El de les Planes ha explicat al TOT Sant Cugat que aquesta cursa "no s'adapta a les meves condicions perquè és totalment plana, però a la meitat de la carrera em vaig veure amb forces d'escapar-me i em va sortir bé".

Diumenge corre el Trofeo Lacturale, a Etxeberri

La pròxima competició en què prendrà part aquest santcugatenc de 18 anys serà el pròxim diumenge, 1 de maig, al Trofeo Lacturale, a Etxeberri (Navarra).

L'objectiu és guanyar la Copa d'Espanya

Adrià, que corre pel club ciclista Huesca La Magia, participarà en les sis proves de la Copa d'Espanya amb "l'objectiu de guanyar-la". Després d'aconseguir una bona quarta posició en la segona prova de la Copa d'Espanya Júnior, Roger Adrià participarà en la tercera prova, que tindrà lloc el 29 de maig, a Navàs. Després de dues proves, Adrià és novè en la classificació general de la Copa d'Espanya Júnior.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem