Roger Pallarols deixarà el Junior FC a final de temporada

L'actual tècnic d'hoquei herba abandonarà el conjunt que ha dirigit durant 2 temporades un cop finalitzi el contracte amb aquest i dirigirà l'any vinent al Real Club de Polo de Barcelona

Roger Pallarols, actual entrenador del sènior masculí del Junior FC d'hoquei herba, anuncia el seu nou fitxatge pel Real Club de Polo de Barcelona, després del partit disputat vers al FC Barcelona Hockey. El egarenc, per això, aguantarà fins a final de temporada, una temporada on encara els santcugatencs han de disputar la Copa del Rei i els possibles play-off per a la Divisió d'Honor.

Després que l'actual tècnic del Club de Polo, Carlos García, prengués la decisió d'abandonar el conjunt al qual ha estat dirigint durant 7 temporades, el club barceloní ha estat buscant diferents alternatives per substituir-lo, trobant finalment a Roger Pallarols.

En aquesta primera temporada i mitja del terrassenc en el club blau-i-negre, el Junior FC ha assolit un subcampionat de la Divisió d'Honor Masculina i s'ha classificat, per primera vegada a la història, a la fase prèvia de l'Euro Hockey League, màxima competició continental. A més, el club disputarà els quarts de final de la Copa del Rei el divendres 22 de març, davant l'Atlètic Terrassa HC.

Per a Jordi Muñoz, responsable de la secció d'hoquei del club blau-i-negre: "Actualment, ens trobem en el procés de planificació de la temporada vinent. A més, l'equip es troba actualment amb molta motivació i tenim grans opcions de fer un bon paper tant en la lliga com en la copa. Des del club, estem molt agraïts de la feina de Roger Pallarols".
 

 
Comentaris

Destaquem