Romero i Forment es posen les botes en el festival anotador del Sant Cugat FC

Les vermell-i-negres s'acomiaden de la lliga regular de Preferent amb una àmplia victòria davant el CF Femení Manu Lanzarote

El femení del Sant Cugat FC ha dit adeu a la lliga regular de Preferent de la millor manera possible, i és que les vermell-i-negres s'han imposat 7 a 2 al CF Femení Manu Lanzarote, el diumenge 29 de gener. Tot i el resultat, les santcugatenques han hagut de suar la samarreta, i és que en els primers 10 minuts, les rivals han arribat a empatar fins en 2 ocasions l'electrònic.

El partit ha estat una bogeria des del xiulet inicial, i és que en el primer minut, Eli Romero aprofitava una cessió de Carlota Rodríguez per obrir la llauna. L'alegria de les locals, però, s'esvaïa ràpidament, i és que el CF Femení Manu Lanzarote tornava a posar les taules en el marcador. Les santcugatenques, no obstant això, es refeien del gol en contra, i amb la diana d'Ari Forment, després d'una recuperació de Marta Feliu, tornaven a posar-se per davant en el marcador. Un cop més, però, les visitants no estaven disposades a perdre la cara, i anotaven el 2 a 2, en el minut 10 de partit. El ritme taquicàrdic del duel només havia fet que començar, i en una jugada d'estratègia, Carme Peirau sorprenia la portera rival amb un xut potent, havent transcorregut només els 15 primers minuts de joc.

Amb l'avantatge, en aquesta ocasió, el Sant Cugat FC ha controlat el ritme del partit, i no ha estat fins als minuts finals del primer parcial que Eli Romero, amb un doblet, ha deixat encarrilat el partit; el primer, en una jugada col·lectiva que ha afusellat dins de l'àrea, i el segon, en un contraatac iniciat per Ari Forment. Amb això, 45 minuts intensos de futbol en els quals les vermell-i-negres ja vencien 5 a 2.

En la segona part, les jugadores del Sant Cugat FC no han tret el peu de l'accelerador i, només arrencar el parcial, Ari Forment ha enviat la pilota dins la xarxa rival, després d'una assistència d'Eli Romero. La cirareta del partit l'ha posat de nou Ari Forment, i és que en el tram final, ha sorprés la portera rival amb una increïble vaselina des de fora de l'àrea.

Amb aquesta victòria, el Sant Cugat FC se situa en la 3a posició del grup 1 de Preferent, amb els mateixos punts que el SE AEM B i el CF Igualada, primer i segon respectivament. No obstant això, en la darrera jornada, les vermell-i-negres descansen i s'acomiaden de la competició amb un balanç d'11 victòries, 1 empat i 4 derrotes.