Romeva s'adjudica un or i una plata en el Campionat d'Espanya sub-16

A més, Martina Zunino també va sumar una medalla de plata i Paula Rodríguez va aconseguir una medalla de bronze

Els atletes del Club Muntanyenc de Sant Cugat segueixen sumant èxits, després que la secció d'atletisme del club santcugatenc sumés 4 medalles en el Campionat d'Espanya sub-16 en pista coberta, disputat a Oviedo entre el dissabte 20 de març i el diumenge 21. Així doncs, mentre que Elda Romeva va assolir un or i una plata, Martina Zunino es va adjudicar la plata i Paula Rodríguez el bronze.

D'aquesta manera, Elda Romeva pujava a l'esglaó més alt del podi en la modalitat de triple salt, amb una marca d'11.76, 11 centímetres per sobre de Maria Dolores Vives de la Cortada (11.65), del Club Corredores. A més, la santcugatenca també assolia la medalla de plata en els 300 metres, amb un temps de 41.26 segons, superada només per l'atleta Marina Delgado (40.91), del Bahia Algeciras.

D'altra banda, Martina Zunino es penjava la medalla de plata en la modalitat de 60 metres tanques, amb una marca de 9.20, per darrere d'Andrea Arjona (8.96) de l'AD Gijon Atletismo. Finalment, Paula Rodríguez assolia el bronze en el salt de llargada, amb un salt de 5.22 metres, quedant-se a 1 centímetre de la plata (Blanca Wber del CE Penedès). La prova la va guanyar Gabriela Ruiz (CA Terres de l'Ebre).