Romeva i Santacana assoleixen l'or al Campionat de Catalunya sub-16

Elda Romeva a més va assolir la plata en els 300 metres, mentre que Martina Zunino (2 plates) i Paula Rodríguez (2 bronzes) també van fer doblet

Els atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat van assolir 10 medalles en el Campionat de Catalunya sub-16 en pista coberta, el dissabte 6 de març a Barcelona, entre les quals destaca els ors d'Elda Romeva en el triple salt i d'Helena Santacana als 60 metres tanques.

Així doncs, Romeva, amb una marca d'11.40 metres en el seu 3r intent, va assolir pujar a la part més alta del graó. A més, la plata va ser per Martina Zunino, també del Club Muntanyenc Sant Cugat, amb un salt d'11.18 metres, sent les dues úniques atletes que van superar la barrera dels 11 metres. A més, Elda Romeva també finalitzava en la 2a posició en els 300 metres, amb una marca de 41.23 segons.

Pel que fa als 60 metres tanques, presència santcugatenca total en el podi, i és que a més de l'or assolit per Helena Santacana (9.28 segons), la plata l'assolia Martina Zunino (9.34) i el bronze Paula Rodríguez (9.45). A més, en categoria masculina, Isaias Artigas, amb un temps de 9.37, s'adjudicava la medalla de bronze.

D'altra banda, Héctor Len es va penjar la medalla de plata en el salt de llargada (6.00 metres), mentre que Elies Ballester en els 3.000 marxa (14:18.46 minuts) i Paula Rodríguez en el salt de llargada (5.26 metres) s'adjudicaven la medalla de bronze en el Campionat de Catalunya sub-16 en pista coberta.