El Rosetó del Monestir, protagonista de la samarreta de La Cursa de RAC1 a Sant Cugat

La Cursa de RAC1 espera convertir-se en la carrera popular amb més participació de la història de Sant Cugat

Sant Cugat serà l'escenari de la setena edició de La Cursa de RAC1, una carrera popular de cinc quilòmetres que recorrerà els indrets més emblemàtics de la ciutat i que aspira a convertir-se en la cursa amb més participació de la història santcugatenca. Aquest dimecres s'ha presentat la samarreta oficial, que té el Rosetó del Monestir com a protagonista. 

"És una festa de l'esport i de la ràdio. Aquesta barreja és el que fa que aquesta cursa sigui diferent", ha destacat el director de l'emissora catalana, Jaume Peral. A més, ha destacat que és la primera vegada que se celebra al Vallès Occidental: "És una oportunitat molt gran per Sant Cugat, el 70% de la gent ve de fora". "El circuit dissenyat perquè passi pels llocs més emblemàtics", ha afegit. La cursa passarà pel Monestir, edificis modernistes, el Mercat Vell, el Teatre-Auditori o el Golf centenari.

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, s'ha mostrat orgullosa de poder acollir l'esdeveniment: "És una cursa popular amb molt nom i seguidors, en part perquè RAC1 és la ràdio que més s'escolta al nostre país". "És una oportunitat perquè la gent que no coneix la ciutat, s'enamori", ha emfatitzat l'alcaldessa, que ha assenyalat que Sant Cugat és una ciutat on es practica molt esport.

Rècord a Sant Cugat

Com ha remarcat Jaume Peral, La Cursa de RAC1 és "una gran festa u de la ràdio i l’esport". En aquest sentit, programa Via lliure de Xavi Bundó s’emetrà en directe des de la plaça del Teatre-Auditori, punt neuràlgic de la cursa, amb la col·laboració d’editors i convidats de la ràdio i actuacions musicals.  

L'objectiu és arribar als 5.000 participants, el que convertiria La Cursa de RAC1 en la carrera amb més participació de la història de Sant Cugat (actualment el rècord és la Sant Silvistre de 2012, amb 2.500 corredors". Les inscripcions es poden tramitar per internet. La cursa compta amb el patrocini principal de l'Ajuntament de Sant Cugat, l’Hospital Universitari General de Catalunya i Sorea.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem