Rubiño, Salvatella i López, campions d'Espanya juvenil d'handbol

Àlex Rubiño i Pol Salvatella són jugadors del juvenil A del Club Handbol Sant Cugat i David López, entrenador del primer equip masculí del CH Sant Cugat

Àlex Rubiño i Pol Salvatella, jugadors del juvenil A del Club Handbol Sant Cugat, i David López Lupus, entrenador del primer equip masculí del CH Sant Cugat, s'han adjudicat, amb la selecció catalana juvenil, el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques. En la final, que s'ha jugat aquest diumenge, 7 de gener, al matí, Catalunya ha superat Andalusia, per 27 gols a 25.

En la primera fase, en el grup B, Catalunya ha apallissat Castella i Lleó (51-22), Navarra (27-17) i Euskadi (37-7). En els quarts de final ha derrotat Castella i La Manxa (38-17) i a semifinals Madrid (26-24).

David López: "Estic molt orgulllós d'aquest equip"

El seleccionador català juvenil, el santcugatenc David López Lupus, ha explicat que "estic molt orgulllós d'aquest equip. Hem fet una primera fase amb un nivell espectacular".

Ors també per a Guillem Pallarés, Marcos Montiel i Xavier Massot

També cal destacar que els santcugatencs Guillem Pallarés, en categoria cadet, i Marcos Montiel i Xavier Massot, en infantil, s'han penjat la medalla d'or en els campionats d'Espanya. Ambdós jugadors militen al FC Barcelona. Pallarés ha jugat en el CH Sant Cugat i Montiel, a l'escola Catalunya.

El Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques l'ha organitzat la Federació Espanyola d'Handbol, del 2 al 7 de gener, a Vigo (Galícia).

 
Comentaris

Destaquem