El Rugby Sant Cugat arrenca amb bon peu la GPS Copa de la Reina

Les blau-i-negres s'imposen en la 1a fase de la competició i acolliran la 2a fase com a líders de la prova

El femení del Club de Rugby Sant Cugat ha començat de la millor manera la GPS Copa de la Reina, després de guanyar la 1a fase de la competició, una competició que s'ha disputat a Eibar, entre el dissabte 8 i el diumenge 9 de juny. Amb això, les blau-i-negres es van imposar en la final a l'amfitrió de la competició (l'Eibar Rugby Taldea), en guanyar-lo 15 a 12, i inicien liderant aquesta competició de rugbi a 7.

Les santcugatenques van estar molt sòlides durant tota la fase, eliminant en les semifinals al Rugby Turia (7 a 24) i en els quarts de final a la Universidad de Sevilla (12 a 0). A més, l'equip va acabar líder en el grup C, després de derrotar 24 a 7 a l'Olímpico de Pozuelo CR, a l'XV Hortaleza RC i al Crat Rialta per 0 a 49.

Amb tot, el CR Sant Cugat inicia la competició vencent la 1a fase, tal com ja va succeir la temporada passada. L'equip, a més, serà amfitrió de la 2a fase de la competició, una fase que se celebrarà entre el dissabte 15 i el diumenge 16 a Sant Cugat, i intentarà fer un bon paper per poder seguir liderant la GPS Copa de la Reina.