El Rugby Sant Cugat cau en els quarts de final de la 2a seu de la GPS Copa de la Reina

Les blau-i-negres ja no depenen d'elles mateixes per revalidar el títol, tot i encara tenen opcions

El femení del Club de Rugby Sant Cugat ha finalitzat en la 6a posició de la 2a fase de la GPS Copa de la Reina, en una competició disputada a Eibar entre el dissabte 27 i el diumenge 28 de maig. Amb aquest resultat, les blau-i-negres, que estan dirigides en aquesta competició per Ángela del Pan, es dificulten les seves opcions de revalidar el títol aconseguit la darrera temporada, tot i que encara tenen opcions.

Amb això, les blau-i-negres van finalitzar com el 4t millor equip de la fase de grups, en sumar 2 victòries (31 a 0 contra Ingenieros Industriales Las Rozas i 54 a 7 vers l'XV Hortaleza RC) i 1 derrota (12 a 22 contra el Rugby Turia). En els quarts de final, no obstant això, les santcugatenques no van poder superar a l'Eibar RT, perdent 5 a 17. Un cop relegades de les semifinals, les blau-i-negres van fer un pas endavant en vèncer 7 a 31 a Jabatos RC, tanmateix, no van poder certificar la 5a posició, perdent en el partit pel 5è i 6è lloc 5 a 14 contra el CRAT A Coruña.

Amb aquest 6è lloc, el CR Sant Cugat se situa provisionalment en la 3a posició de la competició, 4 punts per sota de l'Energymac Majadahonda. Les blau-i-negres, amb tot, hauran de treure 4 punts més que les madrilenyes en la 3a fase, la qual es disputa a Madrid, entre el 10 i 11 de juny. L'equip ha quedat enquadrat en el grup A amb l'Eibar RT, l'XV Hortalezas RC i l'AD Ingenieros Industriales Las Rozas.