El Rugby Sant Cugat s'imposa amb claredat en el seu retorn a La Guinardera

El conjunt blau-i-negre derrota al Zarautz Rugby per 38 a 10 davant la seva afició i suma ja dues victòries en la lliga Elit

El primer equip masculí del Club de Rugby Sant Cugat ha aconseguit una important victòria al derrotar per 38 a 10 al Zarautz Rugby el diumenge 25 de febrer, a La Guinardera. Els deixebles de Martin Garcia han respost de manera contundent a uns primers minuts dubitatius, per acabar obtenint la seva segona victòria en la competició, que els situa a la part alta de la taula.

L'ambient a La Guinardera era el del dels dies grans, amb les grades plenes des de l'inici. Tot i això, el conjunt basc de Zarautz no s'ha deixat impressionar i ha sortit amb molta força, avançant-se en el marcador al minut 2 de partit després de transformar un cop de càstig, i fent treballar al Rugby Sant Cugat en defensa en els primers instants del partit.

El conjunt local, però, ha aconseguit empatar el partit al minut 17, amb un cop de càstig transformat per Mathis Rande. A partir d'aquest moment, el CR Sant Cugat ha crescut ofensivament, amb un bon joc a la mà, que ha tingut com a premi la primera marca del partit, obra d'Albert Grima, i la posterior transformació d'Elié Chabut. El partit se n'anava al descans amb un 10-3 al marcador.

Sentència en la represa

La segona part ha començat amb un domini absolut del conjunt santcugatenc, que en 20 minuts de joc aconseguia distanciar-se en el marcador (31-3) amb 3 marques consecutives obra de Miguel Pelayo, Elié Chabut i Albert Grima, respectivament, totes elles transformades per Elié Chabut, el jugador més destacat del partit.

Amb el matx ja pràcticament sentenciat quan faltaven 10 minuts, el Zarautz Rugby ha assolit el seu primer i únic assaig, que ha transformat posteriorment, deixant el marcador en 31 a 10. El CR Sant Cugat, però, encara no havia dit la seva última paraula i en els instants finals, Guilla Dura, que acabava d'entrar al camp, ha anotat l'última marca del partit, que s'ha encarregat de transformar Arthur Picole.

Al final del partit l'entrenador del CR Sant Cugat, Martin Garcia, ha destacat la intensitat del joc i s'ha mostrat molt content que el seu equip hagi pogut plasmar a la gespa tot el que havien treballat durant la setmana.

Amb aquesta victòria, que ha suposat 5 punts pel bonus ofensiu, els blau-i-negres, es col·loquen en el quart lloc de la classificació de la Lliga Elit amb 10 punts, abans de visitar la setmana que ve el camp del Getxo Rugby, en un altre partit de màxima importància.