El Rugby Sant Cugat planta cara, però s'acaba desinflant en la represa del partit

Les blau-i-negres han competit de tu en la primera part davant el líder de la Divisió d'Honor, però s'han vist molt superades en la 2a part

El femení del Club de Rugby Sant Cugat ha jugat sense complexos davant del CR Majadahonda, en un partit en el qual les blau-i-negres han perdut per 8 a 26, el dissabte 12 de febrer. Durant bona part de la 1a part, les santcugatenques han anat per davant, però han acabat cedint en la represa de l'enfrontament, després de 2 errades defensives.

El CR Majadahonda ha sortit sobre el terreny de joc demostrant perquè és el líder de la competició, amb unes transicions molt precises i un joc molt sòlid darrere. Les santcugatenques, no obstant això, no s'han deixat intimidar, i Elsa Porto, després d'intentar-ho en una primera acció que ha estat tombada, no ha desaprofitat la seva segona carrera per la banda dreta per anotar la primera marca del partit (5 a 0).

Amb el marcador estrenat, les blau-i-negres s'han tret els complexos de sobra i, en una jugada enrevessada en la qual s'ha lesionat Paula Pou 'Casi', a punt ha estat Ana Maria Iglesias de superar la línia defensiva madrilenya, però finalment ha estat aturada. Les visitants, per la seva banda, en una acció de molta velocitat, han deixat a una de les seves jugadores soles perquè anotés a plaer. A més, amb la respectiva transformació, han aconseguit capgirar el partit (5 a 7).

Tot i la diferència en la classificació, el CR Sant Cugat ha jugat de tu davant el conjunt madrileny i ha impedit que les visitants imposessin la seva superioritat. A més, en la sortida d'una mole, i amb una mica de fortuna per a les locals, a punt han estat les santcugatenques de fer una nova marca, no obstant això, l'àrbitre no ho ha considerat així. La insistència de les blau-i-negres finalment ha donat els seus fruits, i Iglesias, amb un xut de càstig, ha tornat a posar al CR Sant Cugat per davant (8 a 7).

En la darrera jugada de la primera part, i arran d'una errada local, el CR Majadahonda s'ha trobat amb una oportunitat d'or per marxar per davant en l'electrònic abans del pas pels vestidors, i, tot i que Raquel García ha fet el possible per evitar l'atac madrileny, les rivals han anotat l'assaig (8 a 12).

Les visitants incrementen la seva intensitat

En la represa, el partit ha canviat per complet, i és que el conjunt local ha desplegat tot el seu arsenal. Amb això, en 2 accions de molta velocitat i habilitat, el CR Majadahonda ha aconseguit realitzar 2 marques, amb les seves respectives transformacions, per col·locar el 8 a 26 en el marcador.

Ja amb l'avantatge en el marcador, les visitants han jugat amb molta comoditat, evitant qualsevol opció per a les blau-i-negres, que, tot i això, no han tirat en cap moment la tovallola. No obstant això, el CR Majadahonda s'ha fet amo i senyor de la pilota i ha estat buscant la línia contrària en tot moment fins al xiulet final del partit.

Ferran Mayor, segon entrenador del CR Sant Cugar, ha valorat l'esforç de l'equip tot i la derrota: "Era un partit complicat davant el líder i hem fet una gran primera part. Tanmateix, en la represa, hem desconnectat 5 minuts i hem concedit 2 errors que han suposat 2 marques. Tot i la derrota, estem molt contents del partit que hem fet, perquè hem lluitat i hem plantat cara".

Amb la derrota, les blau-i-negres es mantenen penúltimes, a 4 punts de la permanència, una permanència que marca actualment el CRAT Residencia Rialta. En la pròxima jornada, les santcugatenques visitaran el CR Complutense Cisneros, tercer classificat.