El Rugby Sant Cugat, preparat per acollir la 2a fase de la Copa de la Reina

Les blau-i-negre van arrencar de la millor manera la competició, finalitzant campiones de la 1a seu

El femení del Club de Rugby Sant Cugat acull la 2a fase de la Copa de la Reina, després d'haver guanyat la 1a fase a Eibar, una competició que tindrà lloc a la ZEM La Guinardera entre el dissabte 15 i el diumenge 16 de juny. Les blau-i-negres, així, intentaran revalidar el triomf per fer un pas endavant i aixecar el títol com la temporada 2021/22.

En aquesta 2a fase, les santcugatenques han quedat enquadrades en el grup A, juntament amb el Sanse Scrum, l'Olímpico de Pozuelo CR i Jabatos Móstoles RC. "De cara a la 2a fase, hem de millorar aspectes en la presa de decisió en atac i fer un pas més en defensa per ser encara més sòlides i aprofitar un dels nostres punts", explicava el tècnic, Albert Casorrán, tot i que la responsable del rugbi a 7 és Àngela del Pan.

Casorrán, a més, ha afegit que jugar a casa és una motivació: "Ens fa molta il·lusió poder jugar com a locals, però hem d'estar atentes, perquè en el rugbi a 7 sempre poden haver-hi sorpreses". El tècnic, amb tot, té clars els objectius d'aquesta 2a fase: "Hem de ser competitives els primers partits per poder classificar-nos a les eliminatòries i després intentar arribar el més lluny".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem