El Rugby Sant Cugat topa amb l'RC L'Hospitalet en el debut de la Divisió d'Honor B

Els blau-i-negres han encaixat la primera desfeta de la temporada en el seu debut en la competició

El masculí del Club de Rugby Sant Cugat no ha pogut arrencar amb bon peu, i és que els blau-i-negres han perdut 17 a 7 a casa l'RC L'Hospitalet, el diumenge 2 d'octubre. Els santcugatencs han plantat cara i ho han intentat, però s'han trobat amb un rival ben situat sobre el terreny de joc.

Així doncs, igualtat total en l'inici del partit, amb els dos conjunts notant la falta de rodatge de la competició. Amb el pas dels minuts, l'equip local ha pogut anar guanyant terreny de joc i això li ha permès avançar-se en el marcador amb un assaig, i la respectiva transformació, abans del pas pels vestidors (7 a 0).

En la represa, l'exclusió d'un jugador rival, que ha vist targeta vermella, semblava que canviaria el guió del partit. Tanmateix, ràpidament l'RC L'Hospitalet ha pogut ampliar el seu avantatge amb una nova marca, 2 minuts més tard de quedar-se amb un jugador menys. Els locals no tenien prou amb el 12 a 0 i, amb un nou assaig, dilapidaven quasi el partit (17 a 7). Ja en el tram final, una marca d'Edmund Brand, i la respectiva transformació de Jan Benito, permetien als santcugatencs maquillar una mica l'electrònic (17 a 7).

Amb tot, els blau-i-negres ensopeguen en el debut de la Divisió d'Honor B en un dels camps complicats de la competició. En la pròxima jornada, el CR Sant Cugat rebrà la visita de l'AKRA Bárbara RC.