Ruiz renova amb el DSV Voleibol Sant Cugat: una dècada al capdavant del primer equip

El vincle entre Rafa Ruiz i el primer equip del club vermell-i-negre s'allargarà una temporada més, després de la bona temporada de les santcugatenques en l'elit

Rafa Ruiz seguirà una temporada més sent l'entrenador del DSV Club Voleibol Sant Cugat, per 10a temporada consecutiva, després que el club vermell-i-negre anunciés la seva renovació. Així doncs, el club segueix apostant en l'artífex de la consolidació de l'equip en la Superlliga Iberdrola, màxima categoria estatal.

En aquestes 9 temporades, Rafa Ruiz ha aconseguit 2 ascensos (la temporada 2012-2013 i 2014-2015), disputant un total de 8 anys la Superlliga Iberdrola. A més, la temporada passada, l'equip va classificar-se per primera vegada al play-off al títol, repetint la gesta aquest any, a part de disputar aquesta temporada la seva primera Copa de la Reina.

El DSV Club Voleibol Sant Cugat ha manifestat la confiança en el tècnic, en les seves xarxes socials: "Des del club seguim apostant per un grandíssim entrenador de casa, que no para de fer història. Rafa Ruiz porta els colors vermells-i-negres tatuats al cor i el que és més important per a nosaltres: és una gran persona".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem