S'inaugura el camp de futbol i es presenten els clubs esportius de Valldoreix

El conjunt juvenil del Valldoreix FC i el juvenil de l'escola La Farga inauguren oficialment la instal·lació esportiva. Josep Puig ha fet la sacada d'honor

Josep Puig fa la sacada d'honor en la inauguració del camp. FOTO: Pere Fernández Josep Puig fa la sacada d'honor en la inauguració del camp. FOTO: Pere Fernández
El Pavelló de Valldoreix ha acollit aquest dissabte 5 d'octubre al migdia la presentació dels quatre clubs esportius del districte. Aquest acte s'ha fet minuts abans de la inauguració oficial de la nova instal·lació esportiva de Valldoreix, el camp de futbol.

L'acte l'ha encapçalat el president de l'EMD, Josep Puig, que ha estat acompanyat d'una bona part del seu equip de govern, entre ells el vocal de l'àrea d'Esports, Xavier Gavaldà.

Els equips
Hi ha quatre clubs a Valldoreix. El Club Handbol Valldoreix ha assistit a l'acte amb una representació important dels seus dos equips sèniors, masculí i femení. El Club Sincro Sant Cugat també ha comptat amb les esportistes dels seus dos equips federats, el de majors de 12 anys i el de menors de 12 anys. El Valldoreix FC ha estat representat pels seus dos equips amateurs de futbol –un d'ells a Tercera Catalana– i un juvenil. Finalment, una petita representació de l'equip de boccia d'ASDI, que competeix al campionat d'Espanya, també ha participat en l'acte.

Josep Puig, president de l'EMD, ha assenyalat que "són equips que ens representen, formen part de la nostra cultura, no hem d'oblidar que l'esport també és cultura, i nosaltres des de l'EMD els donarem tot el suport possible". Puig també ha reconegut que "sabem que hi ha mancançes, sobretot d'espais esportius, però estem treballant per poder-ho posar al dia".

Inauguració del camp de futbol
Seguidament, l'equip juvenil del Valldoreix FC ha jugat un partit amistós amb el juvenil de La Farga, un partit que ha servit per inaugurar de forma oficial el nou camp de futbol de sorra, ubicat a l'avinguda Castellot. Cal recordar que una de les promeses del programa electoral de Puig era precissament la instal·lació d'un camp de gespa artificial. En aquest sentit el president de l'EMD ha assenyalat que "el camp que avui inaugurem és un camp provisional. Com sabeu està afectat pel Vial d'Enllaç i fins que no es desprogrami no es pot utilitzar. Quan tinguem desprogramat el Vial i tinguem els diners, farem un camp de futbol com Déu mana". 

 
Comentaris

Destaquem