S'obren les inscripcions del novè Torneig de Nadal Babolat de tennis al CE Valldoreix

Es poden formalitzar fins al dimecres 12 de desembre. Es jugarà en la modalitat d'individuals (masculí i femení), del 15 al 31 de desembre, en les categories benjamí, aleví i infantil

La ja novena edició del Torneig de Nadal Babolat de tennis es jugarà al Club Esportiu Valldoreix, del dissabte 15 al dilluns 31 de desembre. Un any més, les categories que oferta l'organització són la benjamí (fins a 10 anys), l'aleví (de 10 a 12 anys) i la infantil (de 12 a 14 anys), tant en la categoria masculina com en la femenina.

Les inscripcions, fins al dimecres 12 de desembre
Les inscripcions es poden formalitzar al correu electrònic sdelgado@barcelonatotaltennis.com fins al dimecres 12 de desembre, a les 20 hores. Sonia Delgado és la jutgessa àrbitra d'aquest campionat per a jugadors federats i Roger Badia és el director del torneig. L'organització té prevista la participació d'entre 150 i 200 tennistes.

Aquest campionat es juga en la modalitat d'individuals i forma part del calendari de torneigs de la Federació Catalana de Tennis. Alguns dels clubs que tradicionalment hi aporten jugadors són: CT Barcino, RCT Barcelona, CT La Salut, CT Manresa, CT Sabadell i CT La Genera (Cabrera de Mar). També hi prenen part dos clubs més de la ciutat, com són el Club Tennis Natació Sant Cugat i el Junior FC.

Molts premis pels finalistes
Els campions i subcampions de les tres categories rebran un trofeu i, a més, diferents obsequis com material esportiu de la firma Babolat i llibres, gentilesa de Círculo de Lectores. En el cas dels benjamins, els jugadors més petits del torneig, els campions i subcampions també s'enduran joguines de la casa IMC.

Roger Badia, director del 9è Torneig de Nadal Babolat de tennis i gerent de Barcelona Total Tennis (BTT), empresa responsable de l'àrea esportiva del CE Valldoreix, ha detallat al TOT Sant Cugat que es tracta d'un campionat "ja del tot consolidat. És un campionat que permet als nois i noies compaginar molt bé el torneig amb les vacances escolars de Nadal".

El CE Valldoreix inaugura tres aules d'estudi
El Club Esportiu Valldoreix inaugurarà el dissabte 15 de desembre, de 12 a 13 hores, les tres aules d'estudi que l'entitat esportiva i l'empresa BTT han aixecat per als alumnes de l'acadèmia de jugadors d'elit del club i també per a la resta de jugadors de l'entitat que presideix Joan Carles Pradell.

 
Comentaris

Destaquem