S'obren les inscripcions per jugar el Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics

Des d'aquest dilluns i fins el dimecres 7 de març, els palistes ja s'hi poden apuntar. La segona edició d'aquest torneig, que organitza el Club Esportiu Valldoreix i Barcelona Total Tennis, es jugarà del 12 al 18 de març, amb 3.500 euros en premis en metàl·lic

Aquest dilluns s'han obert les inscripcions per participar en la segona edició del Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics, competició que organitzarà el Club Esportiu Valldoreix i Barcelona Total Tennis, del 12 al 18 de març. Les inscripcions ja es poden formalitzar, fins el dimecres 7 de març, a la pàgina web de la Federació Catalana de Pàdel.

El Gran Slam és, després del Campionat de Catalunya, el torneig de més nivell que organitza la Federació Catalana de Pàdel. El Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics serà, a més, la primera prova de Gran Slam de la present temporada 2012, d'entre un total de quinze Gran Slam que formen part del Circuit Català de Pàdel.

La competició es distribueix en tres categories (Primera, Segona i Tercera), tant en la masculina com en la femenina. S'hi poden inscriure tots aquells jugadors i jugadores amb llicència federativa (també hi ha una modalitat que permet treure's una llicència per jugar només una competició). L'organització repartirà un total de 3.500 euros en premis en metàl·lic, que es repartiran entre els millors classificats de la categoria masculina i femenina de la Primera Categoria.

Tres categories per a tots els nivells
En la categoria masculina, la parella campiona s'endurà un premi en metàl·lic de 1.000 euros; els segons, 500 euros, i els tercers, 275 euros. En la femenina, la primera parella, 750 euros; la segona, 400 euros, i la tercera, 150 euros. El Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics comptarà amb la participació de les millors raquetes catalanes en la Primera Categoria. Les parelles guanyadores de la primera edició en la Primera Categoria van ser Adrian Biglieri-Enric Sanmartí i Marta Cano-Marcela Ferrari.

El torneig es jugarà de dilluns a divendres, a partir de les 18 hores, tot el dissabte i diumenge al matí a les vuit pistes del CE Valldoreix. El diumenge 18 de març es jugaran les finals. La final femenina de Primera Categoria tindrà lloc a les 10.30 hores i, posteriorment, es disputarà la final masculina de Primera Categoria. El director del torneig és Siscu Violeta.

Si en la primera edició hi van participar poc menys d'un centenar de parelles, enguany l'organització té previst superar aquesta xifra. També hi prendran part palistes del CTN Sant Cugat, Junior FC i Set Ball Tennis.

La segona edició del Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics, que compta amb la col·laboració dels mitjans de comunicació locals TOT Sant Cugat i Diari de Sant Cugat, es presentarà el pròxim dilluns, 5 de març, a les 12 hores, a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix.

 
Comentaris

Destaquem