Salvador i Flores buscaran, amb Xile, bitllet per a la Copa del Món

Els 3 primers equips en la Copa Panamericana aconseguiran classificar-se per la Copa del Món, que es disputarà el 2022 entre Espanya i Holanda

Les jugadores del conjunt femení del Junior FC d'hoquei herba Natalia Salvador (portera) i Fernanda Flores han estat convocades per la selecció de Xile per disputar la Copa Panamericana, que es disputarà a Santiago de Xile (Xile), entre el dimecres 19 i el diumenge 30 de gener. Els 3 primers equips classificats (dels 7 participants), assoliran classificar-se per la Copa del Món, que es disputarà el 2022 entre Espanya i Holanda.

Així doncs, la selecció xilena intentarà quedar primer del grup A, grup que comparteix amb Argentina i Uruguai, per accedir directament a les semifinals. En cas de no aconseguir-ho, es veurà les cares en una ronda prèvia amb un rival de l'altre grup, format peel Canadà, Perú, Trinitat i Tobago i els Estats Units.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem