Sanmartí-Biglieri i les germanes Sánchez Alayeto guanyen el Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics

Enric Sanmartí-Adrian Biglieri han superat en la final Jordi Juan-David Luque per 6-2 i 7-5, i les germanes Sánchez Alayeto han guanyat la santcugatenca Marta Marrero-Nela Brito per 6-3 i 6-2

Campions, subcampions, campiones, subcampiones, autoritats, patrocinadora i organització. FOTO: À.L.P. Campions, subcampions, campiones, subcampiones, autoritats, patrocinadora i organització. FOTO: À.L.P.
Les parelles Enric Sanmartí-Adrian Biglieri i les germanes bessones Mapi i Majo Sánchez Alayeto (són de Saragossa, però viuen a Madrid) s'han adjudicat aquest diumenge, 12 de maig, a la tarda, al Club Esportiu Valldoreix, la tercera edició del Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics, en la Primera Categoria Masculina i Femenina.

Enric Sanmartí-Adrian Biglieri tornen a guanyar
Enric Sanmartí-Adrian Biglieri, que han guanyat les tres edicions d'aquest campionat i lideren el rànquing català, s'han desfet en la final de Jordi Juan-David Luque per 6-2 i 7-5. Per la seva banda, les germanes Sánchez Alayeto, cinquenes al rànquing mundial, han superat Marta Marrero-Nela Brito per 6-3 i 6-2. La santcugatenca Marta Marrero, extennista professional, és la número 1 del rànquing català i al 2012 va guanyar aquesta competició, però amb Eli Duran. Els campions i campiones se'n van endur un premi en metàl·lic de 1.000 i 750 euros respectivament, mentre que els subcampions han guanyat 500 i 400 euros. Unes 150 persones han seguit en directe les dues finals.

Pradell confirma la continuïtat del torneig
Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix, s'ha mostrat del tot satisfet amb la tercera edició d'aquest campionat de primer nivell. "El balanç és molt positiu. El nivell de la categoria femenina ha estat molt més alt que el de les dues últimes edicions", ha detallat Pradell, qui també ha confirmat la continuïtat d'aquest torneig al 2014.

El tercer Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics, que s'havia de celebrar entre el 22 i el 28 d'abril, es va haver de suspendre el 28 d'abril per culpa de la pluja. El passat 1 de maig es va reprendre el campionat amb la disputa de diferents finals, mentre que aquest diumenge 12 de maig s'han jugat només les finals masculina i femenina de la Primera Categoria. Les sis categories que ha presentat el torneig han estat Primera, Segona i Tercera, tant masculí com femení, amb un total de 129 parelles participants.

El Club Esportiu Valldoreix i Barcelona Total Tennis (BTT), l'empresa responsable de la direcció esportiva de l'entitat, han organitzat amb molt d'èxit aquest Gran Slam (se'n fan 13 a Catalunya), la segona competició més important que organitza la Federació Catalana de Pàdel (després del Super Gran Slam, que només se'n fan dos a Catalunya), amb la presència dels millors palistes catalans. Aquesta temporada s'han jugat, fins al moment, els Gran Slam del Masnou, Valldoreix i Granollers.

El tercer Torneig Pàdel i Cultura, el dissabte 18
El CE Valldoreix i Barcelona Total Tennis també organitzen aquest pròxim dissabte, 18 de maig, la tercera edició del Torneig Pàdel i Cultura, per a joves palistes que s'inicien en l'esport del pàdel. El campionat començarà a les 13.30 hores amb partits de 20 minuts de durada i finalitzarà a les 17 hores quan Fernando Belasteguín, el millor jugador de pàdel del món, oferirà, un any més, un clínic pels més petits. Les inscripcions per participar-hi es poden formalitzar, fins el dimecres 15 de maig, al CE Valldoreix. Les categories establertes són benjamí, aleví, infantil i cadet (masculí i femení).

 
Comentaris

Destaquem