Sanmartí-Biglieri i Marrero-Duran guanyen el Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics

En la Primera Categoria, les parelles vencedores han derrotat en la final a Casadesús-Escalante (6-2 i 6-3) i a Tena-Navarro (5-7, 6-2 i 6-4)

Enric Sanmartí i Adrian Biglieri, en la Primera Categoria Masculina, i la santcugatenca Marta Marrero, extennista professional, i Eli Duran, en la Primera Categoria Femenina, s’han adjudicat aquest migdia la segona edició del Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics.

En la final de la Primera Divisió Masculina, la parella Sanmartí-Biglieri, caps de sèrie número 1, han revalidat el títol en desfer-se sense problemas (6-2 i 6-3) de Casadesús-Escalante (caps de sèrie número 2), que per primera vegada competien junts. El barceloní Enric Sanmartí, de 29 anys i del RCT Barcelona, ha lloat l’organització: “Ho han fet molt bé i han aconseguit situar-se entre els tres primers clubs amb més parelles inscrites en un Gran Slam”. El seu company d’equip, el terrassenc Adrian Biglieri, del Club Egara i de 36 anys, ha assenyalat que el CE Valldoreix “és un club molt vistós, amb molta afició pel pádel. El torneig està molt ben organitzat”. La primera parella s'ha endut un premi en metàl·ic de 1.000 euros, i la segona, de 500 euros.

Marrero-Duran, les campiones
En la final de la Primera Divisió Femenina, la independent Marta Marrero i Eli Duran (CT La Salut), caps de sèrie número 2 del torneig, han superat Lara Tena (RCT Barcelona) i Sílvia Navarro (CT Andrés Gimeno), caps de sèrie número 1, per 5-7, 6-2 i 6-4. Marta Marrero, de 29 anys, ha explicat que “ha estat una final molt dura”, amb un “torneig molt ben organitzat i amb un nivel molt bo de jugadores”. En la femenina, la primera parella s'ha endut 750 euros, i la segona, 400 euros.

L’acte d’entrega de premis ha estat presidit, entre d’altres personalitats, per Josep Puig, president de l’EMD de Valldoreix; Xavier Tizón i Esther Salat, regidors de l’Ajuntament de Sant Cugat; Miquel Bayona, representant de la Federació Catalana de Pàdel, i Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix.

Rècord de participació
La segona edició del Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics, que s'ha jugat des del dilluns 12 de març al Club Esportiu Valldoreix, ha aconseguit rècord de participació, Si en la primera edició hi van participar 84 parelles, enguany s'hi han inscrit un total de 131 parelles, 47 més que al 2011.

El Gran Slam és, després del Campionat de Catalunya, el torneig de més nivell que organitza la Federació Catalana de Pàdel. El Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics és, a més a més, la primera prova de Gran Slam de la present temporada 2012, d'entre un total de quinze Gran Slam que formen part del Circuit Català de Pàdel.

La competició masculina s'ha distribuït en tres categories (Primera, Segona i Tercera), i la femenina, en dues. L'organització ha lliurat un total de 3.500 euros en premis en metàl·lic, que s'han repartit entre els millors classificats de la categoria masculina i femenina de la Primera Categoria.

La segona edició del Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics, que coorganitzen el Club Esportiu Valldoreix i Barcelona Total Tennis, ha comptat amb la col·laboració dels mitjans de comunicació locals TOT Sant Cugat i Diari de Sant Cugat.

El Diari de Sant Cugat ha regalat una subcripció anual gratuïta a la millor parella local masculina i femenina. Els guanyadors han estat les parelles Tony Navarro-J. Blanco i Sílvia Guardia-Clara Pardo, tots del club Junior FC.

 
Comentaris

Destaquem