Sanmartí-Sans i Ortiz-Rodríguez, campions del Super Gran Slam del CE Valldoreix

El club valldoreixenc va acollir una de les proves del circuit de la Federació Catalana de Pàdel i que va repartir premis en metàl·lic amb valor de 7.000€

El Club Esportiu Valldoreix va ser escenari un any més d'una de les proves del Super Gran Slam, el circuit estrella de la Federació Catalana de Pàdel, una competició que es va celebrar entre el 21 i el 28 de maig. En aquesta edició, la dupla formada per Anna Ortiz i Laia Rodríguez va guanyar la 1a femenina, mentre que Enric Sanmartí i Tonet Sans ho van fer en la 1a masculina.

Amb això, Enric Sanmartí i Tonet Sans van vèncer la final davant de Jesús Ruiz i Andrés Britos per un resultat de 6 a 1 i 7 a 5, adjudicant-se així el seu primer títol de Super Gran Slam de la temporada. En la final femenina, Anna Ortiz i Laia Rodríguez van aconseguir el seu primer Super Gran Slam de la temporada en vèncer 6 a 2 i 7 a 5 a Ainara Pozuelo i Lara Tena.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem