Sant Cugat acull el Campionat d'Espanya Infantil de voleibol

L'organitzarà el DSV CV Sant Cugat del 18 al 22 de maig, als pavellons 1 i 3 de la ZEM Rambla del Celler

El DSV Club Voleibol Sant Cugat organitzarà del dimecres 18 al diumenge 22 de maig la tretzena edició del Campionat d'Espanya Infantil Femení de Clubs, als pavellons 1 i 3 de la ZEM Rambla del Celler. Hi participaran un total de 24 clubs de tot l'Estat espanyol. La final es jugarà el diumenge, a les 12 hores, al Pavelló 3, mentre que el partit pel tercer i quart lloc es jugarà a les 10 hores. Tots els partits d'aquest estatal, que compta amb la col·laboració de la Federació Catalana de Voleibol i l'Ajuntament de Sant Cugat, es podran veure en directe per streaming.

24 equips en competició

En la primera fase de la competició els 24 equips es distribuiran en 6 grups de 4 equips. L'equip infantil A del DSC CV Sant Cugat ha estat enquadrat en el grup A, amb Colegio San Ignacio (Asturies), Nuestra Señora de la Luz (Càceres), i Aludimar Cabezo de Torres (Múrcia). A banda del DSV CV Sant Cugat, actual campió de Catalunya, també hi juguen dos clubs catalans més, el CVB Barça i el CV Esplugues. En la página web oficial del campionat també es podran seguir els resultats on line.

Diumenge, després de la final, la Federació Espanyola de Voleibol lliurarà al sénior A del DSV CV Sant Cugat el trofeu que les acredita com a subcampiones de Superlliga 2 d'aquesta temporada 2015-2016.

Els sis caps de sèrie

Els sis equips caps de sèrie del torneig estatal són DSV CV Sant Cugat, CV Ribeira Sacra (Galícia), IBSA (Las Palmas), Salesianos CV Elche (Alacant), RGC Covadonga (Astúries) i CV Construcciones M. Galindo (Illes Balears). Segons l'organització un dels clars favorits és el RGC Covadonga, que té sis jugadores que s'han proclamat campiones d'Espanya de Seleccions Autonòmiques amb Astúries.

Lluís Moreno: "L'objectiu és fer podi"

El president del DSV CV Sant Cugat, Lluís Moreno, ha explicat en la presentació de l'estatal que l'objectiu esportiu que es marca el club "és fer podi, però el desig és guanyar-lo". Aquest serà el primer Campionat d'Espanya de Clubs per les 12 jugadores del DSV CV Sant Cugat en el seu primer o segon any com a jugadores federades. Moreno ha dit que "som el club espanyol de voleibol femení amb més fitxes federatives" i també ha afirmat que "estem fent molt bona feina per Sant Cugat".

Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat ha assegurat que "si la federació espanyola ha donat al CV Sant Cugat l'organització de l'estatal femení després que ja l'organitzés el 2013 vol dir que està fent les coses molt bé".

Les 12 protagonistes

L'equip infantil A del DSV CV Sant Cugat està integrat per les següents 12 jugadores (6 de primer any i 6 de segon any). Són Ariadna Priante, Cristina Álvarez, Paula Serra, Sofia Lozano, Anna de Noé, Laura Sancho, Ana Sancho, Abril Casajoana, Alice Ripoll, Sunna Roig, Carla Mas, Mònica Argemí i Elia Rodríguez. El primer entrenador és Eros Ortiz i el segon, Andrés Sancho.

Dos podis, el palmarès

El CV Sant Cugat ja ha aconseguit dos podis en un Campionat d'Espanya Infantil Femení de Clubs. En el 2011 les santcugatenques van ser primeres, a Barcelona, i en el 2013, també disputat a Sant Cugat, segones.

Cartell i samarreta

Durant la presentació d'aquest estatal, el club amfitrió també ha presentat el cartell i la samarreta oficial del torneig. El cartell és obra de l'artista santcugatenc Adolf Priante, pare de la capitana Ariadna Priante.

 
Comentaris

Destaquem