Sant Cugat acull un torneig de bàsquet inclusiu amb la participació de la UESC-ASDI

El 1r Meeting de Bàsquet Unificat s'organitza aquest dissabte 2 de juliol per Festa Major

El pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler acull aquest dissabte, 2 de juliol, el 1r Meeting de Bàsquet Unificat, un torneig inclusiu que organitza la Fundació del Bàsquet Català (FBC) juntament amb la Federació Catalana d'Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL) i la col·laboració de l'Obra Social la Caixa. Aquesta competició reunirà tant a jugadors amb discapacitat intel·lectual com a jugadors federats, tot fomentant la inclusió a través de l'esport i del bàsquet.

Al torneig hi competiran dos equips de la UESC-ASDI Silincode. També hi seran presents el SESE, Fènix, Lleida, Lluïsos, Boet Mataró i CB Santfeliuenc. El torneig començarà a les 10 hores i acabarà a les 17.30 hores, moment en què es donaran els premis. Cada equip jugarà un total de 2 partits. 

Àlex Albages, jugador de UESC-ASDI Silincode, ha assegurat que l'objectiu és que el torneig es quedi a Sant Cugat: “El dia 2 hem d’anar al 400% perquè és el torneig de casa. Necessitem el suport de tots els equips de la UESC. Ens anirà millor si tenim el nostre públic, això serà important”.

El TOT amb la Festa Major

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat. 

Des de llavors, i fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donaran forma a la festa grossa més llarga del municipi. 

Com no podia ser d'una altra manera el TOT farà un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de sí la Festa Major. Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podreu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem