Sant Cugat aposta de nou per la gimnàstica rítmica

El municipi tornarà a ser seu del Campionat Local i Comarcal de Rítmica en la 19a edició del torneig, un torneig organitzat per l'Ajuntament de Sant Cugat, mitjançat l'Oficina d'Esports per a Tothom

El 19è Campionat Local i Comarcal de Rítmica acollirà un total de 6 entitats esportives i en ell, les gimnastes entre les categories prebenjamí i juvenil lluitaran per a assolir el podi. Organitzats per l'Oficina d'Esports per a Tothom i disputats el dissabte 6 d'abril a partir de les 15 hores al pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, es disputaran alhora el Campionat Local i la 1a fase del Campionat Comarcal.

D'aquesta manera, les gimnastes de les diferents categories podran participar en 3 modalitats diferents: individuals, duos-trios-quartets o conjunts. A més, dins de cada categoria hi haurà 4 graus de competició segons el nivell de les gimnastes (A, B, C o obert).

D'altra banda, com a novetat d'aquesta edició, la Final Comarcal no es disputarà només un dia, ja que el bitllet per a la Final Territorial l'assoliran les gimnastes amb la millor puntuació de la suma d'aquesta 1a fase, celebrada al municipi, i d'una 2a fase, celebrada a Terrassa

 


Entitats participants


Després que en la darrera edició participessin més de 2 centenars de gimnastes (un total de 208), enguany 6 clubs o entitats participants seran les representants d'aquesta 19a edició. D'aquesta manera, participaran el Col·legi Europa, l'Escola Ferran i Clua, el Club Gimnàstica Sant Cugat, el Club Muntanyenc Sant Cugat, l'Escola Thau i el Club Gimnàstica Terrassa.

 
Comentaris

Destaquem