Sant Cugat Creix demana a la Generalitat que s'adhereixi a la Carta Ètica

L'associació esportiva l'ha presentat a Ivan Tibau, secretari general de l'Esport. Tot apunta que el govern català hi donarà tot el seu suport

L'associació esportiva Sant Cugat Creix ha presentat aquest dimecres, 4 de febrer, al migdia, a Ivan Tibau, secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, la seva Carta Ètica. L'entitat santcugatenca ha demanat a Tibau que la Generalitat s'hi adhereixi, i tot apunta que serà així. Ara, la secretaria general de l'Esport analitzarà la Carta Ètica i, fins i tot, hi podria fer aportacions. Aquesta és la segona vegada que Sant Cugat Creix es reuneix amb Ivan Tibau.

En la trobada, que s'ha fet a Esplugues de Llobregat, Sant Cugat Creix ha estat representat pel president Albert Salarich, i pels presidents dels tres clubs que integren l'associació. Així hi han estat Keko Marzà, del Patí Hoquei Club Sant Cugat; Lluís Moreno, del Club Voleibol Sant Cugat, i Mauri Benito, del Club de Rugby Sant Cugat. També hi ha assistit Eloi Rovira, coordinador d'Entitats Esportives de l'Ajuntament de Sant Cugat. L'Ajuntament, que també l'està revisant, s'adherirà a la Carta Ètica.

Sant Cugat Creix va presentar la Carta Ètica el passat 16 de desembre, en un acte celebrat a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

 
Comentaris

Destaquem