Santi Fisas convida a Sant Cugat Creix a explicar la Carta Ètica al parlament europeu

L'eurodiputat català del Partit Popular s'ha reunit amb Sant Cugat Creix i s'ha interessat pel contingut de la seva Carta Ètica

L'eurodiputat català del Partit Popular (PP), Santi Fisas, s'ha entrevistat amb l'associació Sant Cugat Creix per conèixer de primera mà el seu projecte esportiu i formatiu. La trobada s'ha fet aquest dijous, 5 de maig, a l'Hotel Sant Cugat. Fisas ha comptat amb el suport d'Álvaro Benejam, president del PP Sant Cugat, i Alfredo Bergua, secretari del partit i exregidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat. Sant Cugat Creix ha estat representat per Miquel Martínez, el seu vicepresident, i Montse Macià, també de l'associació esportiva.

Santi Fisas ha explicat al TOT Sant Cugat que el programa Erasmus + "és una iniciativa que, en part, vaig ser jo mateix en el parlament europeu que vaig demanar la creació d'aquest programa en l'anterior legislatura  L'ètica en l'esport és una de les prioritats que té la comissió europea en matèria esportiva".

Fisas ha lloat el treball fet fins ara per Sant Cugat Creix: "Amb la Carta Ètica està fent una molt bona feina. Totes les dades que arribin a recollir les podran aplicar molts països europeus".

Explicar la Carta Ètica a Europa

En la sessió de treball també hi han participat Álvaro Benejam i Alfredo Bergua, del Partit Popular (PP) de Sant Cugat FOTO: Artur Ribera

Santi Fisas ha convidat a Sant Cugat Creix a explicar la seva Carta Ètica el pròxim 28 de juny, a Brusel·les. "És una oportunitat única d'explicar davant tot Europa la seva Carta Ètica". Miquel Martínez ha assenyalat al TOT Sant Cugat que "ho hem d'estudiar, però se'ns dubte és una bona oportunitat per donar a conèixer Sant Cugat Creix i tot el que estem fent. Si podem hi anirem". Martínez també ha afirmat que "la voluntat de Sant Cugat Creix és seguir treballant per obtenir altres projectes europeus".

L'eurodiputat també ha convidat a Sant Cugat Creix a una ponència que se celebrarà el 6 de desembre, també al parlament europeu, on s'explicarà com els esportistes d'elit han de compaginar la carrera esportiva amb els estudis. Martínez ha dit que "el projecte de carrera dual és un dels projectes que Sant Cugat Creix també vol treballar en un futur".

 
Comentaris

Destaquem