Sant Cugat Creix passa balanç de la temporada 2016-2017 del programa Ethics4Sports

L'Ajuntament presentarà l'App Ethics4Sports

L'Associació Sant Cugat Creix ha convocat pel pròxim dimarts, 27 de juny, un acte amb el qual vol posar punt final a la temporada 2016-2017 amb un resum del qual ha estat el programa Ethics4Sports i presentarà la pròxima activitat de l'E4S per a la temporada 2017-2018, Estirem els Valors. La trobada, que va dirigida als entrenadors i als pares i mares dels clubs adherits a l'E4S, començarà a les 18.30 hores, al Claustre del Monestir, on l'Ajuntament de Sant Cugat presentarà l'App Ethics4Sports.

Laura Orgué, protagonista

L'acte comptarà amb la presència de Laura Orgué, atleta d'alt rendiment del Team Salomon que és campiona del Món de KV de curses de muntanya i ha participat en 3 Jocs Olímpics d'Hivern. Com a esportista i com a advocada, farà una xerrada sobre la mediació preventiva en l'esport com a valor afegit.

Finalment, tots els representants dels clubs adherits a Sant Cugat Creix i l'Obra Social "La Caixa" entregaran l'aportació del projecte Creix Solidari 2016-2017 a l'ONG de Sant Cugat PREAD.

17 clubs amb Sant Cugat Creix

Les 17 entitats adherides a l'Associació Sant Cugat Creix, que integren el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat i el Junior FC, són Club de Futbol Unión Mira-sol Baco, Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, Unió Esportiva Sant Cugat, Paidos, Club Handbol Sant Cugat, Club Muntanyenc Sant Cugat, Sant Cugat Futbol Club, Qbasket Sant Cugat, Futbol Sala Sant Cugat, Club Artística Sant Cugat, Club Sincro Sant Cugat, Club de Ball Esportiu Sant Cugat i Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET).

 
Comentaris

Destaquem