Sant Cugat Creix suma el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica i aconsegueix la paritat

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat és una entitat de referència a Catalunya

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha firmat l'acord d'adhesió a Sant Cugat Creix, una associació creada per alguns equips esportius de la ciutat per crear xarxa entre els clubs d'elit. 

A la firma han estat presents membres de les dues juntes directives. "El Club de Rítmica era un clar candidat per col·laborar amb nosaltres, les seves atletes estan a nivells internacionals", ha expressat Mauri Benito, president de Sant Cugat Creix. "A més, celebrem que amb la incorporació de totes les seves atletes, a l'associació ja tindrem paritat de gènere".

Per part del club, Mònica Viñals ha valorat que els pros superen els contres en aquest conveni: "Ja estàvem actives en les activitats de l'entitat i ens ajudàvem mútuament", ha dit. "Tindrem el seu suport i podrem reforçar-nos amb els seus valors".

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat signa el conveni amb Sant Cugat Creix. FOTO: Cristina Cabasés

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat signa el conveni amb Sant Cugat Creix. FOTO: Cristina Cabasés

LA Gimnàstica Rítmica i Estètica és el 6è club que s'incorpora a SantCugatCreix, després del Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat i el Club de Rugby Sant Cugat, entitats fundadores l'any 2014, i el Junior FC i el Club Handbol Sant Cugat, que es van adherir a l'associació esportiva el 2015 i el 2020 respectivament.

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat és un club de referència a Catalunya, en les dues disciplines, en rítmica i estètica de grup. "Sempre hem estat un club amb molt de nom", assegura Viñals.

L'entitat que presideix Mònica Viñals compta amb 276 gimnastes, més 144 alumnes de 7 escoles de Sant Cugat, Rubí, Bellaterra i Barcelona. D’altra banda, entrenadores del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat són tècniques en 10 escoles que gestiona l’Oficina Municipal d’Esports Per a Tothom (OMET). El 2023 el club celebrarà el seu 10è aniversari.

Entre els èxits més destacats en el seu palmarès en gimnàstica rítmica, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat compta amb dues 3es posicions en el Campionat d'Espanya Absolut de Conjunts i una 2a posició en el Campionat d'Espanya de Base en categoria infantil. Quant a la disciplina d'estètica de grup, l'entitat ha aconseguit diferents podis en campionats del Món, d'Europa i d'Espanya de les categories sènior, júnior, infantil i aleví.

Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat. FOTO: Cristina Cabasés

Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat. FOTO: Cristina Cabasés

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem