Sant Cugat decidirà els campions de la Copa Catalana d’escalada

El rocòdrom Josep Barberà del Club Muntanyenc Sant Cugat acull aquest dissabte, des de les 9 fins a les 20 hores, la tercera i última prova de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat. Entre 40 i 50 escaladors lluitaran en sis categories

La tercera i última prova de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat es disputarà al rocòdrom Josep Barberà del Club Muntanyenc Sant Cugat. L’entitat ja té experiència en cites com aquesta, tal com reconeix Quim Hernández, membre de la secció d’escalada del club santcugatenc. En anys anteriors, el mateix rocòdrom havia acollit campionats d’Espanya i de Catalunya amb èxit.

El dissabte 17 de setembre és la data fixada per a la disputa d’aquesta tercera i decisiva jornada de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat. Fins a 6 categories diferents disputaran la prova que adjudicarà un campió de Catalunya per a cada una d’elles. Durant el matí es decidiran les categories sub-12, sub-15 i veterana femenina. A la tarda hi haurà les finals de la resta de nivells: sub-18, absoluta i veterans masculí.

Des de les 9 del matí fina a les 8 del vespre entre 40 i 50 escaladors gaudiran d’una jornada amb un alt nivell de competitivitat i de qualitat escaladora. Des del Club Muntanyenc asseguren que “volem refermar jornades com aquesta”.

 
Comentaris

Destaquem