Sant Cugat, designada Ciutat Europea de l'Esport pels anys 2018 i 2019

La designació l'ha fet l'Association for European Capitals and Cities of Sport (ACES)

Sant Cugat serà Ciutat Europea de l'Esport pels anys 2018 i 2019. Ara, el Comitè d'Avaluació de l'Association for European Capitals and Cities of Sport (ACES) haurà d'analitzar in situ si Sant Cugat compleix els requisits de la seva candidatura per ser Ciutat Europea de l'Esport pels anys 2018 i 2019.

Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, ha explicat al TOT Sant Cugat que aquest fet "és el reconeixement a la bona salut de l'esport de Sant Cugat, a les instal·lacions esportives que tenim i al moviment associatiu, tant de l'esport escolar com el federat. És l'aposta ferma que fem per l'esport a la ciutat. Ser Ciutat Europea de l'Esport ens posiciona i visualitza internacionalment".

La Ciutat Europea de l'Esport és una designació que busca que les administracions locals compleixin un paper fonamental i decisiu en l'elaboració d'una política esportiva que contribueixi a millorar el nivell general de salut dels habitants d'un país, a través de la cultura de la salut i l'exercici físic.

Una iniciativa de Sant Cugat Creix

La proposta per ser escollida Ciutat de l'Esport la va fer fa poc menys d'un any l'associació Sant Cugat Creix a l'Ajuntament de Sant Cugat, que ho va veure amb bons ulls i que ha estat la responsable de presentar un projecte a l'ACES. Albert Salarich, president de Sant Cugat Creix, ha explicat al TOT Sant Cugat que "estem molt contents que la nostra iniciativa hagi tirat endavant". L'associació Sant Cugat Creix. Aquesta associació està integrada pel Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat i el Junior FC.

Carta Ètica

Sant Cugat Creix ha obert la possibilitat a totes les entitats que ho vulguin a adherir-se a la seva Carta Ètica. Ja en formen part el CFU Mira-sol, Club de Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, Paidos i Unió Esportiva Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem