Sant Cugat dóna la benvinguda a la Federació Internacional d'Esport Adaptat

Aquest organisme de caràcter internacional ha triat Sant Cugat com a seu per a la celebració de la seva assemblea general ordinària

Sant Cugat acull durant aquest cap de setmana l'assemblea general ordinària de la Federació Internacional d’Esport Adaptat (CPISRA), l’organisme que representa l’esport adaptat a nivell internacional. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania ha ofert una recepció als seus màxims representants, Koos Engelbrecht, president de CPISRA, i Carles Muñoz, president de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC). 

La trobada, que es convoca cada dos anys i que enguany organitza la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), ha reunit unes 50 persones de l’equip directiu de la CPISRA i els responsables tècnics dels esports que actuen sota el paraigües de l’entitat: el futbol 7, el race running, l'eslàlom en cadira de rodes i esports d’hivern. Una de les decisions que es prendrà en aquesta assemblea és la de crear una federació internacional pròpia per a l’esport de futbol7 per a persones amb lesió cerebral. L’assemblea, amb representants de 15 delegacions internacionals, es fa al Sant Cugat Hotel&Restaurant.

Una ciutat compromesa amb l'esport adaptat
Susanna Pellicer ha remarcat a la recepció la importància que dóna Sant Cugat als serveis socials: "Per a nosaltres és la base de la vertebració de la nostra societat i una de les maneres que tenim de promoure aquests valors és a través de l’esport”. Koos Engelbrech ha felicitat a la ciutat “per la seves bones infraestructures i instal·lacions, que estan ben adaptades”.

Sant Cugat, amb la FECPC
La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), que presideix el santcugatenc Carles Muñoz, va organitzar al juliol i agost del 2013 la Copa Intercontinental de Futbol 7 per a persones amb lesió cerebral (ICUP).

També organitzarà, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, de l'1 al 4 d'abril, la Copa d'Europa de Boccia. Aquesta serà la segona competició internacional de primer nivell que en tres anys organitza la FECPC a Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem