Sant Cugat, epicentre de l'handbol femení amb un torneig del CH Sant Cugat

El club vermell-i-negre va celebrar la 2a edició del Torneig d'Handbol Femení en les categories aleví, infantil i cadet

El Club Handbol Sant Cugat va viure la 2a edició del Torneig d'Handbol Femení, una competició que va tenir lloc a la ZEM Rambla del Celler, el diumenge 11 de juny. En aquesta ocasió, hi van participar 8 equips en les categories aleví, infantil i cadet.

Pel que fa a la categoria aleví, el CH Sant Llorenç es va alçar amb el títol, en guanyar la final al conjunt amfitrió per 23 a 26. En la categoria infantil, també medalla d'or per al CH Sant Llorenç, en derrotar en la final a l'Handbol Sant Cugat per 31 a 21, mentre que l'Handbol Molins s'adjudicava la medalla de bronze. Finalment, en la categoria cadet, el CH Sant Cugat guanyava 34 a 33 al Creu Alta Sabadell Handbol i el bronze era per l'Handbol Molins.