Sant Cugat es vesteix de blanc-i-blau a la trobada de la XEF

Més de 250 nens i nenes han participat a aquesta activitat que reuneix els futbolistes de la Xarxa d'Escoles de Futbol de la Fundació Privada del RCD Espanyol

Nens i nenes de la Xarxa d'Escoles de Futbol (XEF) de la Fundació Privada del RCD Espanyol han participat durant tot aquest matí fins a les 16 hores a la trobada d'escoles de futbol que ha organitzat aquest any l'escola de la Penya Pericos de Sant Cugat. La trobada ha reunit 260 nens i nenes de les escoles de Lloret de Mar, Sant Feliu de Llobregat, Cardedeu i Sant Cugat. Aquesta ha estat la primera vegada, en els quatre anys que fa que existeix l'escola de Sant Cugat, que s'organitza la trobada al nostre municipi.

La jornada ha consistit en l'organització de diversos partits de futbol-7 i futbol-5 entre futbolistes de les quatre escoles. "És una jornada que es fa cap al final de curs per a que els nens gaudeixin jugant a futbol. No hi ha guanyadors ni perdedors", ha matisat el president de la Penya Pericos de Sant Cugat, Toni Giménez. El president ha reconegut que per la penya "és un goig i un plaer veure tota la instal·lació municipal plena de pericos i de jugadors de l'Espanyol". L'escola de Pericos de Sant Cugat té actualment 100 nens.

Tots els participants s'han endut un trofeu commemoratiu i també han gaudit d'un esmorzar, i posteriorment, d'un dinar plegats. Entre d'altres autoritats, ha estat present Lorena Ferrara, patrona de la Fundació Privada del RCD Espanyol.

 
Comentaris

Destaquem