El Sant Cugat FC allarga la seva bona dinàmica en la fase d'ascens

Les vermell-i-negres han derrotat al SE AEM B, rival directe en la classificació, i se situen a 4 punts de l'ascens

El femení del Sant Cugat FC s'ha imposat 3 a 1 davant el SE AEM B i segueix amb el peu en l'accelerador en les fases d'ascens de Preferent, el diumenge 2 d'abril. Les vermell-i-negres, que són l'únic equip invicte de la fase d'ascens, han jugat un gran partit davant un rival directe i continuen tenint entre cella i cella l'ascens.

Amb això, duel vibrant i amb molt en joc el viscut a la ZEM Jaume Tubau, entre 2 equips candidats a lluitar per l'ascens. El Sant Cugat FC, però, ha estat millor sobre el terreny de joc, i en els primers compassos del duel, s'avançava amb una diana de Laura Claramunt. El gol ha donat ales a les vermell-i-negres, que han seguit creient en el seu joc, i fruit d'això, han ampliat el seu avantatge amb una diana de Laura Sesé, marxant al descans amb el 2 a 0.

En la represa, les santcugatenques han fet un pas endavant i han deixat quasi sentenciat el partit, amb un gol d'Eli Romero. L'equip ha sabut jugar amb el temps i l'avantatge, i no ha estat fins al minut 89 que ha encaixat el definitiu 3 a 1.

Amb aquest triomf, el Sant Cugat FC avança al SE AEM B en la classificació en la 2a posició, i se situa a només 4 punts del líder, el CF Igualda. En la pròxima jornada, la darrera de la 1a volta, les vermell-i-negres visitaran La Roca Penya Blanc Blava FC, el diumenge 16 d'abril.