El Sant Cugat FC arrenca la fase d'ascens amb un triomf 'in extremis'

Les vermell-i-negres han tornat a ser un vendaval de cara a la porteria rival, però de nou han concedit molt gols

El femení del Sant Cugat FC ha guanyat 5 a 4 davant el FC Cerdanyola, en el primer partit de les vermell-i-negres en la fase d'ascens, el diumenge 26 de febrer. Les santcugatenques han aprofitat el seu olfacte golejador, i amb un gol en el darrer minut de partit, han començat amb bon peu el seu camí per lluitar per pujar de categoria.

Amb això, les locals han començat de la millor manera el duel, i és que Marta Feliu ha obert l'electrònic en els primers compassos. A més, l'alegria s'ha apoderat de la ZEM Jaume Tubau, i és que Ari Forment ha ampliat l'avantatge de les vermell-i-negres amb una diana a les acaballes de la 1a part (2 a 0).

En la represa, no obstant això, el partit ha embogit, i les cerdanyolenques, han retallat distàncies. Tot i que el gol d'Eli Romero semblava que portava la calma pel Sant Cugat FC, les visitants han sabut reaccionar i han igualat l'enfrontament (3 a 3), quan només restaven 10 minuts pel final del partit. En el tram decisiu, i amb tot per decidir, Romero tornava a avançar a les vermell-i-negres, però 1 minut més tard, les cerdanyolenques anotaven el 4 a 4, en el minut 88. L'afició esperonava un cop més al Sant Cugat FC i tornava a tirar d'èpica per guanyar l'enfrontament, amb el definitiu 5 a 4, obra de Luciana Cirami.

Amb aquest triomf, les santcugatenques enceten la lluita per la fase d'ascens amb 3 punts d'or, per començar amb els equips que lideren la classificació. En la pròxima jornada, les vermell-i-negres visitaran el terreny de joc del FC Girona, el diumenge 5 de març.