El Sant Cugat FC podria assolir l'ascens a la 1a Catalana

La Federació Espanyola de Futbol ha fet un primer pas per donar per finalitzades les diferents competicions de futbol i garantir el nombre d'ascensos previstos al principi de la temporada

La Federació Espanyola de Futbol ha emès un comunicat, el darrer dimarts 14 d'abril, on el president, Luis Rubiales, anunciava un contacte amb les diferents federacions territorials, amb la intenció de treballar conjuntament la finalització de la temporada. 

La idea és donar per acabada la competició amb un mecanisme exprés amb tal de garantir els mateixos ascensos que estaven previstos a l'inici de la temporada, mitjançant un sistema de Play Off a partit únic.

A més, durant aquesta temporada, no hi hauria descensos, i la Federació Espanyola de Futbol treballaria per incrementar el nombre d'equips per categoria de cara la temporada vinent, unes mesures que es volen aplicar en les competicions d'àmbit estatal. 

Aquestes mesures de moment s'aplicaran a la 2a Divisió B, la 3a Divisió i en les competicions d'àmbit estatal del futbol femení i del futbol sala, a més de totes les competicions estatals en la categoria juvenil.

En el cas que aquestes mesures s'apliquin també en el futbol territorial, el Sant Cugat FC, actual líder del grup 3 de la 2a Catalana, podria assolir l'ascens a 1a Catalana, objectiu del club a l'inici de temporada. D'altra banda, l'Atlètic Junior FC i el Valldoreix FC es mantindrien a 2a Catalana, el Junior FC, el CFU Mira-sol Baco i el Sant Cugat FC B ho farien a 3a Catalana i la PB Sant Cugat es quedaria a 4a Catalana.

D'altra banda, el Sant Cugat FC femení es mantindria a la Preferent, i en el cas del futbol sala, l'Olimpyc Floresta FS continuaria a la 3a Divisió Nacional i el Sant Cugat FS ho faria a la Divisió d'Honor Catalana.

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

 

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper
 
Comentaris

Destaquem