Sant Cugat FC B-Junior FC B, derbi en la primera jornada de lliga de 3a Catalana

El CFU Mira-sol Baco, que també jugarà en el grup 6, començarà el campionat rebent La Románica CF, i el Valldorei FC, en el grup 11, s'estrenarà al camp de la UDA Gramanet

Els segons equips del Sant Cugat FC i el Junior FC s'enfrontaran en la primera jornada de lliga del grup 6 de 3a Catalana. Aquest partit es jugarà el dissabte 2 de setembre, a les 18 hores, a la ZEM Jaume Tubau. El partit de tornada es jugarà el dissabte 20 de gener, en la 18a jornada del campionat. Aquesta temporada, 2016-2017, el Sant Cugat FC B ha aconseguit l'ascens de 4a a 3a Catalana, sent el campió del grup 13 de 4a Catalana, amb 65 punts i un balanç de 21 victòries, 2 empats i 5 derrotes. El Junior FC ha finalitzat la lliga en el grup 6 en la 15a posició de 18 equips, amb 38 punts i un balanç de 10 victòries, 8 empats i 16 derrotes.

El CFU Mira-sol Baco rebrà La Románica CF

L'altra conjunt santcugatenc d'aquest grup 6, el CFU Mira-sol Baco, iniciarà la lliga rebent La Románica CF, el dissabte 2 de setembre, a les 18 hores, al Camp Municipal de Futbol de Mira-sol. El CFU Mira-sol Baco rebrà el Sant Cugat FC B en la 12a jornada de lliga, i en la 29a visitarà la ZEM Jaume Tubau. Per la seva banda, l'altra derbi entre el Junior FC i el CFU Mira-sol Baco es disputarà en la 17a jornada. El partit de tornada es jugarà en la 34a jornada a Mira-sol. En aquesta 34a i última jornada del campionat, el Sant Cugat FC B rebrà el Cerdanyola Vallès FC B. El CFU Mira-sol, que torna al grup 6 després de jugar aquesta campanya en el 7, ha finalitzat la lliga en la 10a posició de 18 equips, amb 46 punts i un balanç de 12 victòries, 10 empats i 12 derrotes.

Els altres equips d'aquest grup 6 (són un total de 18) són: EF Barberà-Andalucía, EF Planadadeu, Athletic Rubí CF, CD Llano de Sabadell, CE Llorença FC, Juventud 25 de Septiembre, Peña Deportiva Pajaril, EF Bonaire, Pueblo Nuevo 2002 CF, UE Castellbisbal, UD San Lorenzo, UD Tibidabo Torre Romeu i CD Badia del Vallès.

El Valldoreix FC A, al camp de la UDA Gramanet

El Valldoreix FC A iniciarà la lliga del grup 11 de 3a Catalana al camp de la UDA Gramanet, el diumenge 3 de setembre a les 12 hores. També s'haurà d'enfrontar al CE APA Poble Sec, Santa Eulàlia CF, UD Pastrana, FP CE Júpiter, Martinenc FC B, Dinàmic Batlló Esportiu, Vallvidrera Senglars CF, Sant Ignasi Esportiu, UE Celtic, CD Carmelo, CD Trinidad, CE MBD Lions, Racing Vallbona CF, CE Olympia II, Montañesa CF B i CD Sant Genís-Penitentes.

 
Comentaris

Destaquem