El Sant Cugat FC certifica la primera desfeta de la fase d'ascens

Les vermell-i-negres es queden sense puntuar en la lluita per l'ascens a Nacional, després de 7 jornades invictes

El femení del Sant Cugat FC ha consumat la primera derrota de la fase d'ascens, i és que les vermell-i-negres han perdut 4 a 2 vers el FC Cerdanyola. Tot i que l'equip ha tingut opcions d'endur-se els 3 punts, 2 gols en els darrers minuts de partit han noquejat a les santcugatenques, que s'han quedat amb la mel en els llavis.

Amb això, el partit ha arrencat de la millor manera per al Sant Cugat FC, i és que Laura Sesé ha pogut superar en 2 temps a la portera rival. Les locals, no obstant això, no han abaixat els braços, i en un tancar i obrir d'ulls, han capgirat el marcador abans del pas pels vestidors (2 a 1). En la represa, les vermell-i-negres han confiat en la remuntada, i fruit d'això, un golàs d'Ari Forment ha tornat a posar les taules en l'electrònic. En els darrers minuts, però, la golejadora ha quedat expulsada per una doble targeta groga i el FC Cerdanyola ha aprofitat la falta per anotar el 3 a 2. Ja amb les visitants bolcades buscant l'empat, les cerdanyolenques han pogut sentenciar en un contraatac.

Amb aquest triomf, el Sant Cugat FC certifica la 1a derrota de la fase d'ascens, i es manté en la 2a posició de la classificació, a l'espera d'una derrota del CF Igualada que li permeti seguir en la lluita per la 1a posició. En la pròxima jornada, les vermell-i-negres rebran la visita del Girona FC, el diumenge 30 d'abril.