El Sant Cugat FC deixa escapar la victòria en uns grisos últims minuts

Els vermell-i-negres marxaven al pas pels vestidors amb un mínim avantatge, gràcies a un gol d'Ángel Pomar

El masculí del Sant Cugat FC ha perdut 1 a 3 vers la UE Tàrrega, en un duel que els vermell-i-negres tenien encarrilat fins al minut 80 de partit, el dissabte 25 de març. Els locals, no obstant això, han encaixat 3 dianes en els darrers 10 minuts, veient així trencada una ratxa de 4 victòries consecutives a la ZEM Jaume Tubau.

Els santcugatencs arribaven al partit amb la confiança de jugar en el seu estadi, i fruit d'això, aconseguien posar-se per davant en el marcador, després que Ángel Pomar aprofités una pilota dins de l'àrea per, amb un potent xut, anotar l'1 a 0 en la primera part. En la represa, el marcador s'ha mantingut en els primers compassos, no obstant això, els visitants capgiraven el duel en 2 minuts (80 i 82). Els vermell-i-negres s'han bolcat a buscar l'empat, tanmateix, no han tingut recompensa i han encaixat una 3a diana que ha dilapidat qualsevol opció de remuntada.

Amb aquesta desfeta, el Sant Cugat FC perd l'oportunitat d'avançar posicions en la classificació, en una dolorosa derrota amb el fins aleshores penúltim classificat. En la pròxima jornada, els vermell-i-negres visitaran la UAT Horta, el diumenge 2 d'abril.