El Sant Cugat FC fa els deures i s'imposa al cuer de la classificació

Ivan Sánchez i Guillem Benet han estat els encarregats d'anotar en la victòria vermell-i-negre

El masculí del Sant Cugat FC ha sumat un important triomf per 2 a 0 davant el Vic Riuprimer REFO FC, el dissabte 15 de gener, que els permet mantenir-se en la lluita per l'ascens, en la darrera jornada de la 1a volta. Els locals han patit de valent per superar el cuer de la classificació i, tot i que han gaudit de la possessió de la pilota, no ha estat fins al temps afegit que han assolit el gol de la tranquil·litat.

El Sant Cugat FC ha sortit amb la intenció de dominar l'esfèric des dels primers minuts i, tot i que ha gaudit de la pilota, no estava arribant amb facilitat a la porteria rival. Les seves temptatives naixien de pilotes llargues, no obstant això, els vermell-i-negres no aconseguien guanyar l'esquena a la defensa rival.

Amb el pas dels minuts, el talent de Marc Rodríguez i Jordi Ranera ha permès a l'equip crear més perill de cara a la porteria rival, però sense poder intimidar l'arquer vigatà. D'aquesta manera, la primera clara de l'enfrontament l'ha tingut Arnau Benet, que després d'una bona passada de Guillem Benet, ha pogut plantar-se vers el porter, el qual ha evitat el gol amb una estirada avall.

En el tram final de la primera part, Jordi Rodríguez ha buscat sorprendre els visitants amb un xut llunyà, que el porter visitant ha rebutjat sense dificultats. Una jugada per la banda de Rodríguez ha estat clau perquè Ivan Sánchez anotés l'1 a 0, i és que després que Ranera aconseguís baixar la pilota, l'extrem ha pogut enviar l'esfèric dins la xarxa amb un potent xut. Així doncs, els vermell-i-negres han pogut marxar al pas pels vestidors amb l'avantatge en el marcador.

A seguir en les posicions capdavanteres

En la represa, el Vic Riuprimer REFO FC ha sortit amb la intenció de forçar l'empat i ha començat a aproximar-se a la porteria de Guillem Nadal. Tot i això, no han pogut materialitzar cap xut entre els pals. Per la seva banda, els locals aprofitaven el toc i el control per buscar un gol que els donés més calma en el partit.

En una gran jugada per la banda de Marc Rodríguez, Guillem Benet ha cedit de cara perquè Sánchez augmentés el seu compte personal, però el vermell-i-negre ha volgut ajustar massa el seu xut, que ha marxat per sobre el travesser. A més, Benet ha enviat una gran passada a Rodríguez, tanmateix el porter visitant ha tapat qualsevol forat, evitant la finta del santcugatenc.

Els locals continuaven creant perill, sobretot per la banda de Marc Rodríguez. No obstant això, no trobaven la manera de perforar la porteria rival. Quan quedaven poc més de 10 minuts, Guillem Benet ha tingut el 2 a 0, després de deixar enrere a 3 jugadors rivals, però el seu llançament ha marxat fregant el pòster llarg.

El Sant Cugat FC ha perdonat massa en la 2a part i ha estat a punt d'endur-se un ensurt, i és que a la sortida d'una falta, el conjunt vigatà ha tingut el gol. No obstant això, l'àrbitre ha anul·lat la jugada per fora de joc. Finalment, en el temps afegit, Guillem Benet s'ha plantat sol davant del porter rival i ha pogut posar el definitiu 2 a 0 a plaer, després d'esquivar l'arquer rival. A més, en els darrers 5 minuts, ha pogut debutar el juvenil Carlos Serón, un jove jugador format des de les categories inferiors del club santcugatenc.

Oriol Alcázar, tècnic del Sant Cugat FC, valora la victòria aconseguida: "Avui era important guanyar, i més després de caure davant el cuer fa 2 jornades. Des de l'inici hem tingut la pilota i hem generat ocasions de gol, a més, hem sabut controlar el joc del rival, que sabíem que era molt directe. Hem tornat a ser sòlids en defensa i a partir d'aquí segur que arriben els punts".

Amb tot, el Sant Cugat FC es manté en les posicions capdavanteres de la classificació i acaba la 1a volta amb 24 punts, amb un balanç de 7 victòries, 3 empats i 3 derrotes. A més, l'equip aconsegueix retallar punts amb el líder, l'AEC Manlleu, conjunt que ara té a 4 punts. En la pròxima jornada, els santcugatencs iniciaran la 2a volta rebent la visita de la UE Rubí. "Nosaltres volem competir per estar el més amunt possible. Hem de centrar-nos en nosaltres i jugar bé i, si tenim opcions, lluitarem per competir per l'ascens" ha sentenciat l'entrenador vermell-i-negre.