El Sant Cugat FC s'enduu el derbi de 1a Catalana gràcies a una excelsa 1a part

Els vermell-i-negres, amb 3 dianes en els primers 45 minuts, han encarrilat el triomf vers la UE Rubí

El masculí del Sant Cugat FC segueix en un estat pletòric com a local, i és que els vermell-i-negres s'han imposat 3 a 1 a la UE Rubí, en una gran 1a part dels santcugatencs. Tot i l'avantatge en el marcador, l'equip ha patit més del compte, i és que han estat més de 20 minuts amb un jugador menys per l'expulsió de Ruy Gama.

Amb això, els santcugatencs han pogut obrir ràpidament l'electrònic, i és que Sergio Mulero, amb un xut que s'ha complicat pel porter rubinenc, ha anotat en els primers compassos del duel. A més, l'alegria a la ZEM Jaume Tubau s'ha allargat amb el 2 a 0, obra de Ruy Gama, que ha deixat assegut al porter rival abans d'anotar a plaer. La 1a part dels santcugatencs l'ha arrodonit de nou Mulero, amb un xut potent que res ha pogut fer l'estirada de l'arquer rival, arribant amb el 3 a 0 al pas pels vestidors.

En la represa, però, la UE Rubí ha sortit amb una altra actitud sobre el terreny de joc, i només iniciar el segon parcial, ha pogut retallar distàncies. Les coses, a més, s'han complicat per al conjunt d'Oriol Alcázar, i és que Ruy Gama ha vist la segona targeta groga en el minut 67, deixant al Sant Cugat FC amb inferioritat durant més de 20 minuts. Els rubinencs han aprofitat per bolcar-se en la porteria de Souleiman Touray, no obstant això, l'equip ha estat molt sòlid en les facetes defensives, deixant els 3 punts a la ZEM Jaume Tubau.

Amb aquest triomf, el segon de manera seguida i el tercer consecutiu com a local, els vermell-i-negres retornen a la lluita per les places que donen accés a la nova competició, la Superlliga Catalana. En la pròxima jornada, el Sant Cugat FC visitarà el terreny de joc del CF Igualada, el diumenge 5 de febrer, conjunt que està lluitant per eludir el descens.