El Sant Cugat FC s'estrenarà contra la Fundació Futbol Badalona

El Sant Cugat FC tractarà de lluitar per estar al més alt de la classificació en un nou format de Lliga Preferent

El femení del Sant Cugat FC tornarà a lluitar per les primeres posicions de la Lliga Preferent a partir del 10 de setembre vers la Fundació Futbol Badalona. Ho farà en un nou model de competició on, en comptes d'haver-hi dos grups de 10 equips, hi haurà només un grup de 17 equips.

Aquesta modificació del format fa que canviïn els plans del club, perquè "l'inici de la temporada és una setmana abans, per tant, la pretemporada ha de ser més curta i això comporta que fins a les primeres 5 jornades no s'hagi agafat el ritme de competició, ja que d'alguna manera formaran part de la pretemporada", explicava Juli Garcia, nova entrenadora de les vermell-i-negres. En quant aquests canvis, la nouvinguda també ha volgut afegir que aquest model "fa més difícil l'ascens, però que sigui una lliga més llarga és molt positiu per a la competició".

Més info: Juli Garcia substituirà a Nacho Casanova al capdavant del Sant Cugat FC

El Sant Cugat començarà la temporada a casa contra a la Fundació Futbol Badalona. "No sabem com serà el Badalona, perquè la major part de la columna vertebral de l'equip ha marxat. Per tant, no sabrem quin serà el perfil de l'equip", apuntava Juli Garcia. A la primera volta també rebrà al Levante Las Planas, Pontenc Club, Viladecans, Escola Futbol Mataró, La Roca Penya Blanc Blava Club Futbol, Pallejà i Cerdanyola. I haurà de visitar al Girona, Martinenc, Santa Susanna, Escola Esportiva Guineueta, Fundació Terrassa, Llerona, Porqueres i AEM Secció Esportiva.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem