El Sant Cugat FC femení goleja 4 a 0 el Sabadell i guanya per primer cop amb Tono Cadevall

Les santcugatenques guanyen per primer cop després del retorn a la banqueta de Tono Cadevall i també aconsegueix els 3 punts després d'encadenar 5 derrotes i 1 empat en els últims 6 partits

El Sant Cugat FC femení guanya de forma clara al Sabadell per 4 a 0 i torna al triomf 6 jornades després en què va encadenar 5 derrotes i 1 empat en 6 partits. També ha suposat la primera victòria després del retorn de Tono Cadevall a la banqueta de les santcugatenques en el 4 partit que han disputat després d'haver perdut amb el Riudoms 5-0, amb el Júpiter 0-1 i empatar a 1 al camp del Manlleu, la passada jornada.

Amb aquesta victòria, les santcugatenques continuen vuitenes amb 32 punts, a 1 del Pubilla Casas, que té 33, i a 2 del Fontsanta-Fatjó i La Roca Penya Blanc-i-blava, que tenen 34.

Les santcugatenques han aconseguit una victòria còmode que les serveix per recuperar bones sensacions i trencar una mala ratxa de resultats que, van suposar la destitució de Carlos Navas com a entrenador en la jornada 17 quan l'equip va caure amb la Fundació Unió Esportiva Cornellà per 1-0.

El Sant Cugat superior en tot el partit

Les santcugatenques han estat superiors en els 90 minuts i ho han demostrat ja des del principi. L'equip de Tono Cadevall, ha començat tenint la possessió i pressionant adalt contra un Sabadell que només s'ha defensat.

Les vermell-i-negres han començat buscant la porteria rival i al minut 9, Ari Forment ha estat a punt de fer el primer amb un bon xut des de fora de l'àrea que ha anat al travesser. Amb aquesta ocasió, el Sant Cugat ha fet el primer avís i ha continuat apretant i generant ocasions.

Només 1 minut després, el Sant Cugat ha traduït el seu domini en el primer gol del partit. En una sortida d'un corner, Laura Sese ha recollit una pilota dins l'àrea, per fer el primer del partit.

Amb l'avantatge per les locals, el domini ha continuat i només 4 minuts després Eli Romero, ha fet el segon per començar a posar distància en el marcador, davant un Sabadell que en els primers minuts no ha mostrat resistència.

Després del bon inici amb dos gols ràpids, el Sant Cugat ha continuat atacant i buscant les esquenes de la defensa de les sabadellenques. Amb la superioritat en el terreny de joc, el Sant Cugat podria haver ampliat el marcador, ha tingut dos xuts més al pal, un d'ells una rematada de Laura Sese amb la portera avançada que ha anat al pal dret.

Tot i això, a partir del minut 30, el Sant Cugat ha baixat la intensitat del joc i el Sabadell ha començat a tenir la pilota, i ha estat quan s'ha acostat per primer cop a la porteria santcugatenca. Tot i això, les ocasions de les visitants no han estat amb molt de perill per a Tamara Martin.

Segona part per rematar la feina en 5 minuts

A la represa, en els primers minuts el partit s'ha equilibrat i el conjunt visitant ha intentat buscar la porteria rival. Tot i això, la bona defensa de les vermell-i-negres no ha permès cap ocasió de perill.

Els minuts anaven en favor del Sant Cugat degut a l'avantatge, però les sabadellenques han anat de menys a més en el partit i entre el 60 i el 80 han tingut dues ocasions per poder retallar distàncies i haver posat emoció al partit.

El Sant Cugat ha estat més imprecís a la segona part, però en el minut 82, Ari Forment ha rematat una centrada de Monica Casado i ha fet el gol que ha donat la tranquil·litat en el partit. A més, Alexandra Palencia, que ha entrat des de la banqueta, ha rematat la feina fent el quart gol al minut 87, amb un xut potent dins l'àrea rival.

Al final, el Sant Cugat s'ha endut una victòria plàcida i necessària, ja que feia 6 jornades que no coneixien la victòria.

Després del partit, l'entrenador del Sant Cugat, Tono Cadevall, ha valorat la victòria: "Ens han posat molt fàcils, però la feina que estem fent des que vaig agafar l'equip es va notant cada vegada més, al final l'actitud i la forma de jugar han canviat i crec que han anat a millor. Tot i això, seguim fallant ocasions que no hauríem de fallar perquè els partits quedessin resolts molt abans. Per elles és una victòria que dóna moral i un punt d'inflexió per la ratxa que portàvem".

Sobre la situació de l'equip ha dit que: "El que va passar amb el Carlos és que es van ajuntar molts factors, lesions i un sistema de joc al qual no estaven acostumades, i per això, tornar al que ja coneixien, crec que les ha estat més fàcil. Volem estar el més adalt possible, i crec que en aquestes darreres setmanes estem treballant molt bé".

Al camp del segon classificat

La propera jornada el Sant Cugat, visita el Món Femení Terrassa, segon classificat amb 55 punts i que només ha perdut 2 partits en tota la temporada.

Derbi Valldoreix FC - Sant Cugat FC. FOTO: Bernat Millet