El Sant Cugat FC femení perd el primer partit a la lliga davant el Món Femení Terrassa

Les noies de Carlos Navas han caigut per primer cop aquesta temporada després de 6 partits per 2 a 3 en que s’han vist superades en bona part del partit

El Sant Cugat femení era juntament amb el Riudoms i el Palautordera l'equip que encara no coneixia la derrota en aquest inici de lliga. La primera ha arribat aquest diumenge 3 de novembre a la ZEM Jaume Tubau davant el Món Femení Terrassa. Les visitants han estat superiors en bona part del partit, tot i això les santcugatenques no s'han arronsat i han aprofitat les oportunitats que han tingut per mantenir el partit igualat, però el marcador ha acabat amb 2 a 3.

Des de l'inici les visitants han imposat el seu criteri en el joc i han començat a dominar el partit amb possessió i sobretot amb ocasions. Tot i el domini visitant, en els primers minuts el Sant Cugat ha gaudit de dues ocasions clares en què es podria haver avançat i a partir d'aquell moment les ocasions han passat a ser del Món Femení Terrassa. El Sant Cugat no encadenava més de 3 passades seguides i per això no ha pogut tenir oportunitats de generar perill. Tot i el domini visitant, en una jugada aïllada Eli Romero rep després d'una desmarcada i aconsegueix posar l'1 a 0 contra tot pronòstic tal com era el guió del partit. El gol del Sant Cugat no ha canviat el guió i el domini visitant era la constant del partit. En dos minuts, el 37 i el 39, el Món Femení Terrassa amb dues batzegades ha pogut capgirar el marcador i posar l'1 a 2 amb el que s'arribaria al descans.

Els errors han condemnat a les santcugatenques

Després dels 15 minuts de descans, en la primera jugada de la segona part Marta Feliu, rep una centrada des del lateral i fa un cop de cap que treu la portera rival, però que l'àrbitre línier decreta que ha entrat dins la porteria i dóna per vàlid l'empat a 2.

Després de l'empat, que ha estat un factor sorprenent, el domini del Món Femení Terrassa s'ha aminorat i el Sant Cugat ha gaudit de més ocasions que en la primera part. Tot i això, en les ocasions que tenien les visitants, la sort ha caigut de cara el Sant Cugat, ja que no han pogut ampliar més el marcador perquè estaven tenint ocasions molt clares. Amb el pas dels minuts, el partit ha arribat a un tram en què cap equip tenia el control, i ha estat just en aquell moment en què el Món Femení Terrassa ha aprofitat una errada en sortida de pilota de les locals i han posat el 2-3 quan falten 20 minuts pel final.

Amb el marcador en contra, el Sant Cugat ha intentat estrènyer i buscar l'empat a 3 però, el marcador ja no es mouria i acabaria amb la primera derrota de la temporada del Sant Cugat. Amb aquesta derrota, les vermell-i-negres es mantenen en setena posició amb 12 punts després de 7 partits en què ha aconseguit 3 empats i 3 derrotes i només una derrota, la d'avui.

Després del partit, l'entrenador del Sant Cugat femeníCarlos Navas, ha tret les conclusions de la primera derrota a la lliga: "Ha estat un partit molt disputat, hem jugat contra un equip que només portava 3 gols encaixats i sabíem que seria difícil guanyar-les. El problema és que hem tingut errors puntuals que ens han condemnat. Juntament amb el Ruidoms, sabíem que sería un rival molt difícil i no hem estat a l'alçada en molts moments del partit". Sobre l'inici de temporada ha dit que "Des del principi de temporada no ens acabem de trobar i no tenim un estil de joc marcat o el que vull que intentem transmetre i això ens fa crear dubtes. I en defensa, rebem molts gols fàcilment i això ho hem de treballar". I encara que no haguessin perdut cap partit ha dit que "és cert que estàvem invictes, però tampoc havíem guanyat cap partit amb la suficient claredat per estar satisfets".

El pròxim partit del Sant Cugat serà al camp del Llerona el 10 de novembre a les 16:00. Equip de la part baixa de la classificació que només ha guanyat 1 partit i va ser contra el cuer. D'altra banda el Món Femení Terrassa, rep al Riudoms en un duel de la part alta de la taula.

Teatre auditori de Sant Cugat Concert: Lizz Wright. Foto: Adrián Gómez