El Sant Cugat FC es fa fort a casa i es reivindica amb una golejada a la UE Vic

Els vermell-i-negres golegen per 4 a 1 i es mantenen invictes com a locals a la 1a Catalana

El Sant Cugat FC guanya, el dissabte 13 de novembre, per 4 a 1 a la UE Vic i suma tres punts importants per mantenir-se a la part alta de la 1a Catalana. Els vermell-i-negres es mantenen invictes com a locals i es reivindiquen després de la derrota en l'anterior jornada davant la UE Tona per 4 a 2 com a visitants. Tot i que els visitants s'han avançat a la primera part, els santcugatencs han sabut donar-li la volta al marcador i realitzar un gran segon temps per aconseguir la tercera victòria de la temporada.

Els vermell-i-negres ha començat molt incisiu a la porteria rival en els primers instants del joc. Amb això Marc Rodríguez ha tingut una primera jugada de perill en què ha estat a punt de rematar molt a prop de la porteria, però no ha arribat a temps. Tot i els primers avisos dels locals, la UE Vic ha començat a tenir més iniciativa i a traslladar el joc a camp dels locals, tot i que sense incomodar molt a Manel Martí.

Semblava no haver-hi perill, però els visitants han avisat amb la seva presència i s'han acabat avançant en el marcador en una jugada embolicada dins l'àrea en què la defensa i Manel Martí no s'han entès. Seguidament, el Sant Cugat FC ha tingut una bona reacció al desavantatge i ha tingut un penal a favor seu gràcies a una bona acció d'atac i Sergi Mas ha convertit des dels 11 metres per fer l'empat a 1.

A la segona part, el conjunt santcugatenc ha començat amb la mateixa intensitat que a la primera i en els primers 10 minuts ha tingut 2 apropaments clars a la porteria rival, però que no ha sabut finalitzar, el primer a peus d'Iván Sánchez que no ha pogut convertir gairebé a porteria buida. Els vermell-i-negres ha avisat i a la tercera clara no han perdonat i han pogut donar la volta al marcador. Amb això en el minut 60, un golàs per l'escaire de Marc Rodríguez ha suposat el 2 a 1.

Posteriorment hi ha hagut un moment de calma, però amb la inèrcia del segon gol, els locals han anat a per més i han ampliat l'avantatge. El mateix Marc Rodríguez ha realitzat una passada a l'espai cap a Guillem Benet i aquest amb un xut amb l'exterior ha fet el 3 a 1 i ha començat a posar distància en el marcador. El gol ha encoratjat al Sant Cugat FC, que no ha tret el peu de l'accelerador davant una UE Vic que ha abaixat els braços i ho ha aprofitat per fer el 4 a 1. En un dels atacs locals Guillem Benet s'ha internat cap a l'àrea, ha vist la desmarcada de Jordi Rodríguez per l'esquerra i aquest ha posat un centre cap a Marc Rodríguez que no ha perdonat el seu particular doblet.

Finalment, en els darrers minuts, la UE Vic ha pres la iniciativa del joc, també perquè el Sant Cugat FC ha baixat les seves línies a causa del bon avantatge. Tot i que en cap moment ha incomodat una bona defensa dels d'Oriol Alcázar, que han pogut mantenir el 4 a 1 en el marcador i quedar-se els tres punts.

El tècnic del Sant Cugat FC, Oriol Alcázar, ha valorat el triomf: "Ens estem fent forts a casa i encara no hem perdut, aquesta és la línia a seguir. Hem jugat contra un equip similar a nosaltres i hem hagut de treballar molt a nivell defensiu. En línies generals hem estat molt bé. Excepte l'últim partit que vam jugar, l'equip està sent molt competitiu, en atac ho estem fent molt bé i en defensa mica en mica estem intentant buscar la nostra millor versió".

Els vermell-i-negres pugen a la 5a posició de la classificació i sumen 12 punts situant-se a 4 del líder, la UE Tona amb 16. La propera jornada el Sant Cugat FC visita el complicat camp de la Unió Atlètica Horta, equip que va baixar de 3a Divisió la temporada passada, el diumenge 21 a les 12:00 hores. "És un equip que juga força bé i que té jugadors de nivell, serà un partit molt difícil davant un dels aspirants a obtenir l'ascens" ha sentenciat Alcázar.